BULGARINI ® a deschis primul magazin din Romania, la Iulius Mall

SC Bulgarini Fashion lansează în România brand-ul premium BULGARINI, dedicat bărbaţilor care îşi doresc un look complet masculin. BULGARINI este unul dintre cele mai bine cotate branduri de haine şi accesorii din Italia şi se adresează bărbatului stilat şi pretenţios, atent la orice detaliu când vine vorba de ţinuta sa de zi cu zi.

Compania a fost înfiinţată în anul 1965, deţine o reţea de zeci de magazine în Italia şi se află în plină expansiune europeană. S-a extins deja în Muntenegru, iar acum a ajuns în România.

Odată cu deschiderea magazinului din Iaşi, devenind client BULGARINI, veţi avea parte de o experienţă unică. Produsele sunt finisate manual în Italia şi sunt confecţionate din fibre naturale care oferă o senzaţie unică de confort. Vârful colecţiei îl reprezintă cămăşile – cu o varietate de modele (slim fit, regular fit, business, casual, ceremony) şi de culori, care vă vor pune, cu siguranţă, în mare dificultate în momentul alegerii.

Pentru a desăvârşi această experienţă a calităţii, vom implementa în cel mai scurt timp conceptul camice su misura, respectiv cămăşi realizate la comandă, pe măsurile clientului, dintr-o paletă foarte largă de opţiuni: ţesături, modele, tipare, tipuri de personalizare”, a declarat Petronela Trufin, managerul Bulgarini România.

Mai mult, pe lângă cămăşi, bărbaţii pretenţioşi şi rafinaţi vor descoperi stilul italian, calitatea ţesăturilor BULGARINI, precum şi o gamă largă de pantaloni clasici şi sport, pulovere, cravate, curele și accesorii.

Începând de din februarie, „bărbaţii stilaţi şi bine îmbrăcaţi invadează oraşul”! Sunteţi invitaţi să descoperiţi BULGARINI®, în primul magazin din România, deschis la Iaşi, Iulius Mall, etajul 1.

INFO

iuliusmall.com

PE ACEEASI TEMA:

Alexandra Popescu-York lansează, la Couture Fashion Week New York, colecția ‘Joie de Vivre’

Poartă românește! daMes a deschis primul magazin în Iași

1700 de premii, la inceput de toamna, la Iulius Mall Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Balul Bobocilor 2017 / U.N.A.G.E Artium

Marionnette Show prezinta ”Iepurele si ariciul”

Canaf LIVE @RocknRolla

Folk si alte deliciii la Ospataria ”Ulita Veche”

Scrie un comentariu: