Bucovina Rock Castle, editia 2015

bucovina-rock-castle-2015

Festivalul Internaţional BUCOVINA ROCK CASTLE, ediţia a V-a – 2015, închinat memoriei Voievodului Petru Muşat, ctitorul Cetăţii şi al târgului Sucevei, înfiinţat, cu sprijinul trupelor TOY MACHINES şi RELATIVE, în colaborare cu LUNA AMARĂ, de CENTRUL CULTURAL “BUCOVINA” şi MUZEUL BUCOVINEI, instituţii de cultură ale CONSILIULUI JUDEŢEAN SUCEAVA se va desfasura, in perioada 20-22 august 2015, la Cetatea de Scaun a Sucevei.

Scena festivalului va constitui o mare surpriză, având şi segmente mobile, care culisează pe vertical, ecran cu leduri, o puzderie de efecte speciale şi un continuu joc de lasere, care se va vedea pe cerul nopţii până departe.

Cetatea Sucevei, refăcută până la a reprezenta un capitol tulburător de istorie românească, poate fi vizitată în baza brăţării de acces la festival, care reprezintă, în fond, un bilet de vizitare, iar ocazia nu ar trebui ratată de nimeni.

PROGRAM

Ca în fiecare an, în festival îşi face debutul şi o trupă suceveană de certă perspectivă, vara anului 2015 marcând debutul trupei ERA DECAY. Programul Festivalului Internaţional BUCOVINA ROCK CASTLE, ediţia a V-a – 2015, cu desfăşurare în serile de 20, 21 şi 22 august, între orele 19:00-24:00, cuprinde, fără o ordine prestabilită (evoluţia trupelor în festival se va şti abia în ziua respectivă), următoarele trupe

Joi, 20 august 2015

 • VADER (Polonia)
  GOD
  TOY MMACHINES
  BREATHLAST
  ERA DECAY

Vineri, 21 august 2015

 • ZDOB ŞI ZDUB (Moldova)
  DUBIOZA KOLEKTIV (Bosnia)
  LUNA AMARĂ
  TRAVKA
  BASSKA

Sâmbătă, 22 august 2015

 • ALTERNOSFERA (Moldova)
  JAN AKKERMAN & BAND (Olanda)
  GRIMUS
  RELATIVE
  PINHOLES

BILETE

Pretul biletelor  din acest an – brăţări înseriate şi fiscalizate, de culori diferite pentru fiecare seară de spectacol şi care reprezintă, în fond, bilete de vizitare a Cetăţii –  va fi: 3 lei/seară – pentru elevi şi studenţi şi, respectiv, 12 lei/seară pentru adulţi.

INFO

BUCOVINA ROCK CASTLE

www.facebook.com/Bucovinarockcastlefestival

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: