Bucharest International Tattoo Convention 2014

afis-tatoo-convention

Fie că sunteți pentru prima dată sau un fidel vizitator, nu ratați cea de-a cincea ediție a Convenției Internaționale  de tatuaje din  Bucuresti! Sunteți invitați din nou în locația Turbohalle, între 10 și 12 octombrie 2014.

Pentru a cincea oară, veți avea posibilitatea de a întâlni și de a discuta cu artiști tatuatori, locali și internaționali  la minunata Convenție Internațională de Tatuaje. Va fi un spectacol fantastic care face ca asteptarea să merite:  concursuri de tatuaje, expoziții de artă, muzică live , zonă comercială cu materiale de tatuaje, body-piercing, haine sau accesorii și diverse alte atracții.

Convenția va reuni o gamă interesantă de artiști tatuatori creativi, unici si talentați din întreaga lume, impărtășindu-și munca, arta și abilitățile. Sunetul mașinilor de tatuat si mirosul de piele proaspăt impregnată cu cerneală va fi în aer tot weekendul!

Dureros sau nu, fiecare tatuaj se va transforma într-o frumoasă piesă de artă. Așa incât, pregătiți-vă să fiti tatuați de cei mai buni in domeniu!

Rămâneți conectați de acum până în octombrie și nu pierdeți niciuna din știrile postate pe site. Vă rugăm să verificați, de asemenea, pagina de facebook a conventiei, pentru a fi la curent cu toate detaliile despre acest eveniment. Programul este disponibil AICI

Dacă vă plac tatuajele, nu ratați această convenție!

ACCES

Anul aceata biletele vor putea fi achiziționate atât în avans, prin site-urile Eventim sau Myticket, cât și în zilele evenimentului, de la intrare. În avans vor putea fi achiziționate numai abonamentele, în valoare de 30 de lei si biletele VIP, in valoare de 100 de lei!

INFO

Turbohalle

Bd. Iuliu Maniu 220B, Bucuresti

Telefon : 004 / 0722479042

E-mail: contact@tattooconvention.ro

Web: www.tattooconvention.ro

Facebook: www.facebook.com/tattooconvention.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

GALA DE BALET | Opera Nationala Romana Iasi

RECITAL „VISSI D’ARTE” | Opera Nationala Romana Iasi

Iașul va găzdui o conferință europeană de anvergură dedicată economiei sociale

Expoziția de fotografie „Arbori Bătrâni. Să fie întuneric, da’ să fie lumină!” semnată Florin Ghenade

Scrie un comentariu: