”Bucateria” – street food si evenimente recreative la Palas

Pofticioșii de toate vârstele au un motiv în plus să ajungă zilele următoare în ansamblul Palas. Timp de patru zile, aici se va instala „BUCATERIA”, un eveniment de tip street food, cu propuneri culinare dintre cele mai variate și delicioase.

Parcul Palas va fi împânzit de food truck-uri pregătite să îi încânte pe clienți cu arome și gusturi pe placul lor.

De joi până duminică inclusiv, în perioada 24 – 27 mai 2018, parcul Palas va găzdui „BUCATERIA”, un concept de street food ce face parte din evenimentul FORTZA ZU, care se desfășoară în aceeași perioadă, la Iași. Peste 30 de food truck-uri vor pune pe jar poftele ieșenilor și vor ademeni clienții cu preparate inspirate din gastronomiile internaționale.

Participanții propun meniuri cu specific indian, mexican, taiwanez, asiatic, grecesc, oriental sau american. Desigur, dintre propunerile culinare nu lipsesc delicioșii burgeri, pizza pufoasă, noodles în combinații apetisante, paella cu fructe de mare și multe alte bunătăți. Și amatorii de dulciuri vor fi ispitiți cu delicii, precum cannoli, eclere, waffles, crepes și înghețată.

Atmosfera de la „BUCATERIA” va fi asezonată cu muzică live, zilnic, între orele 18.00 și 21.00, iar în intervalul orar 21.00 – 22.00 vor fi proiecții de film în aer liber.

Cei care vin însoțiți de prichindei vor găsi un loc special amenajat, unde cei mici se vor putea bucura de activități distractive.

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Web: www.palasmall.ro

FB: facebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: