Bucatarul sef din echipa lui Jamie Oliver va gati pentru ieseni la Pergola

Iulian Ciurilă, chef al unui renumit restaurant deţinut de Jamie Oliver în Londra

Restaurantul Pergola, situat la parterul Iulius Mall Iaşi, continuă să îşi surprindă clienţii cu noi propuneri culinare. De curând, în bucătăria celui mai apreciat restaurant cu specific italian din Iaşi este prezent Iulian Ciurilă, chef al unui renumit restaurant deţinut de Jamie Oliver în Londra. Specialistul, cu o experinţă de peste zece ani în arta culinară, va oferi clienţilor Pergola cele mai rafinate preparate din gastronomia italiană.

Iulian Ciurilă va petrece o lună, în fiecare trimestru, alături de personalul Pergola, pentru a completa meniul restaurantului cu noi sortimente autentice. Astfel, ieşenii vor avea posibilitatea de a savura adevărata bucătărie italiană, prin reţete inspirate din experinţa culinară a îndrăgitului Jamie Oliver, care a revoluţionat arta culinară prin stilul sănătos de a găti.

Pentru că atenţia la detalii şi calitatea definesc restaurantul Pergola, preparatele delicioase sunt pregătite din ingrediente organice, aduse direct din Italia. Pe cât de savuroase sunt noile propuneri culinare, pe atât sunt de sănătoase, respectând principiile bucătăriei lui Jamie Oliver. Şi cei mici vor fi încântaţi să servească masa la Pergola, acolo unde vor putea alege meniuri special create pentru ei, naturale şi gustoase.

Fascinaţia gătitului la cele mai înalte standarde va putea fi experimentată de fiecare client, care va avea posibilitatea de a vedea arta prin care îi este pregătit preparatul comandat.

Restaurantul Pergola se reinventează şi doreşte să împărtăşească tuturor clienţilor săi modul sănătos de a mânca. În perioada 5 – 18 octombrie 2013, toţi cei care vor opta pentru noile preparate inspirate din reţetele lui Jamie Oliver, incluse în meniu, vor participa la o tombolă, care le oferă şansa de a câştiga întreaga colecţie de cărţi a faimosului bucătar.

INFO

www.iuliusmall.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: