Bucătăria Lidl caută cea mai talentată familie pasionată de gătit

Bucataria Lidl_Cea mai talentata familie pasionata de gatit

Ești maestru la gătit, dar doar la tine în bucătărie? Atunci vino alături de Chef Florin Dumitrescu la caravana Lidl din orașul tău și pregătește cea mai delicioasă Porție de Surprize. Intră și tu în concursul familiilor pasionate de gătit și poți câștiga zeci de premii!

Lidl lansează o nouă provocare culinară pentru români! Astfel, vara aceasta, cele mai talentate familii, pentru care gătitul este o mai mult decât o pasiune, sunt așteptate să se alăture caravanei Lidl, alături de Chef Florin Dumitrescu. Aducem Festivalul Surprizelor în toată România, în perioada 11 iunie – 11 septembrie. Intră pe surprize.lidl.ro și află când venim în orașul tău, vino cu toată familia la cea mai tare competiție de gătit în aer liber din România, iar LIDL te va aștepta cu o porție mare de surprize! Popasul de la Iasi este programat pentru weekend-ul 9-10 iulie 2016.

Pentru început, povestește-ne despre pasiunea ta pentru gătit pe surprize.lidl.ro și poți fi selectat să participi la faza locală a concursului, în orașul tău. Înscrierea va avea loc etapizat, pe măsură ce concursul va înainta prin țară. Apoi, sub atenta supraveghere a lui Chef Florin Dumitrescu, 4 echipe se vor întrece în semifinale să gătească preparate care mai de care mai interesante la caravana Lidl din orașul lor. În finala de la București vor ajunge doar cele mai bune familii de bucătari din fiecare oraș.

Dacă și tu vrei să câștigi, convinge-ne că familia ta pregătește cele mai delicioase Porții de Surprize din toată țara. Nu trebuie să fiți bucătari profesioniști, ci pasionați de gătit. Dacă și la tine în familie se „mănâncă bine”, alătură-te caravanei Lidl împreună cu un membru al familiei tale, pregătiți rețeta voastră preferată și puteți câștiga zeci de premii și surprize. S-au pregătit vouchere Lidl în valoare de 500 de lei, excursii în România, oferite prin Lidl Tour sau chiar marele premiu de 5000 euro și posibilitatea de a participa într-o reclamă Lidl.

Mai multe detalii și regulamentul competiției sunt disponibile pe surprize.lidl.ro. Acceptă și tu provocarea Lidl și intră în competiția celor mai talentate familii la gătit!

INFO

www.lidl.ro

Facebook Lidl Romania

Twitter Lidl Romania

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: