Brutal Fest Iasi III

MetalSupport va invita duminica, 17 aprilie, de la ora 21.00, in Bar Hand (bd. Stefan cel mare nr 14, et 2) la Brutal Fest Iasi 3.

Pret bilet: 15 lei, acesta putand fi achizitionat in seara concertului la intrarea in club.

Invitati: Mastic Scum, Necrovile, Vile Obsession, Boratorii, P.O.V., Merkes

Mastic Scum

Mastic Scum este una din trupele cu istorie din scena metalului austriac, fiind infiintata in 1992. Inspirata de stilurile Death si Hardcore de la inceputul anilor 90, trupa a dorit intotdeauna sa creeze un nou gen muzical din combinarea mai multor stiluri. Ultimul album “Dust “, lansat spre sfarsitul anului 2009 a fost foarte bine primit atat de critici cat si de fanii stilului. In 2010 formatia a fost nominalizata in cadrul concursului Amadeus Austrian Awards la sectia Hard and Heavy. De la ultima lor aparitie in Romania, in cadrul turneului “Funeral Nation Tour” alaturi de Vader si Marduk, Mastic Scum au schimba usor formula, avandu-l pe Alexander Schmid ca noul basist.

Necrovile

Necrovile este una dintre cele mai apreciate trupe de brutal death metal din partea estica a Europei. Trupa a semnat in 2009 cu United Guttural Records (USA), label binecunoscut pe segmentul brutal death metal, in acelasi an apărând primul album al trupei, “The Pungency of Carnage”. Necrovile a efectuat pana in prezent 5 turnee europene, a cantat in nenumărate concerte si festivaluri de gen, alaturi de nume mari precum: Suffocation, Vader, Nile, Napalm Death, Lividity, Grave, Master, Sepultura, Dark Funeral, Belphegor, Obscura, Dead Infection, Fleshless… Noul stil abordat de trupa este mai tehnic si brutal, ducand cu gandul la trupe gen Suffocation sau Deeds of Flesh. Cei care veți fi prezenți la concert veţi avea ocazia sa ascultați cateva din noile compoziții ce vor aparea pe al doilea album al trupei.

Vile Obsession

Boratorii

P.O.V.

Merkes

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: