Brutal Fest 3 – Impaled Nazarene: ANULAT!

Metalsupport si Axa Valaha va invita luni, 31 ianuarie 2011, incepand cu ora 19.00, in Bar Hand, la Brutal Fest 3.

Cei cinci finlandezi atomici de la Impaled Nazarene, care au speriat intreaga lume pe parcursul a peste doua decade de activitate neintrerupta, vor sosi in Romania in doar cateva saptamani, trei concerte intr-un oras important din fiecare provincie istorica a Romaniei, alaturi de trupa Ritual of Odds, una dintre cele mai energetice trupe death metal ale scenei grecesti. De asemenea, pentru ca spectacolul sa fie complet, alaturi de Impaled Nazarene si Ritual of Odds vor urca pe scenele din cele trei orase, in calitate de local supports, sase trupe din Romania, Ungaria si Ucraina. La Iasi, tinand cont ca se intampla a treia editie a Brutal Fest-ului, vor fi invitate doua dintre cele mai valoroase trupe locale, Rotten Remains (death metal old school si brutal) si Open Fire (convertiti pentru totdeauna la death thrash metal), alaturi de care va evolua trupa cu cea mai rapida ascensiune din ultimul an, bucurestenii de la Mediocracy, singura trupa pe felia crustcore sludge din Romania. Sursa: metalsupport.ro

Pretul biletelor este de 25 de lei (primele 50 de bilete), respectiv de 35 de lei, dupa epuizarea primelor 50 de bilete.

Biletele se pot comanda direct la:
Metal Support – tel. 0741.229.366, email: dark_spektru@yahoo.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: