Bruce Springsteen: ”Sexy And I Know It” (VIDEO)

Bruce Springsteen a cintat, in cadrul unui show de televiziune, propria versiune a hitului  ”Sexy And I Know It” –  LMFAO.  ”The Boss” tocmai a lansat, pe data de 5 martie, cel de-al 17-lea album de studio al sau,  denumit ”Wrecking Ball”. Cu aceasta ocazie, a participat la emisiunea ”Late Night with Jimmy Fallon” in care a cintat un cover dupa piesa ”Sexy And I Know It”.

Bruce Springsteen 2012

Bruce Springsteen, pe scena Grammy Awards 2012. FOTO: PA

Gazda emisiunii, Fallon, imitindu-l pe Neil Young,  a cintat singur cea mai mare parte a cintecului, Bruce Springsteen alaturindu-i-se in cea de-a doua parte a melodiei.

Artistul american, alaturi de trupa sa E Brand Street,  va pleca in aceasta luna intr-un turneu de sustinere a noului album. Turneul se va desfasura in SUA si Europa, primul concert fiind programat a avea loc pe data de 18 martie, in Atlanta, pe Philips Arena. Turneul din Europa va debuta cu un concert ce va avea loc in Sevilla, pe Estadio Olimpico, in data de 18 mai 2012 si va continua in tari ca Germania, Olanda, Portugalia, Franta, Marea Britanie, Cehia, Elvetia, Austria, Danemarca, Irlanda, Norvegia, Suedia, Finlanda. Daca vreti sa-l vedeti in concert,  cea mai apropiata destinatie este Viena, unde va cinta pe 12 iulie – Ernst Happel Stadium.

Iata si originalul: LMFAO – Sexy and I Know It


ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: