Brise a deschis primul magazin din Iași

brise-a-deschis-primul-magazin-din-iasi-moda-femei-promotii-foto-2013Palas Mall le oferă o nouă surpriză doamnelor şi domnişoarelor pasionate de modă. De curând, portofoliul brandurilor din destinaţia cosmopolită de cumpărături a fost completat cu un nou retailer dedicat femeilor care adoră să fie în tendinţe. Situat la nivelul 0 în Palas Mall, primul magazin Brise deschis în Iaşi oferă o garderobă completă şi sofisticată, care se potriveşte tuturor ocaziilor.

Pentru a sărbători inaugurarea în Palas Mall, până pe 1 decembrie 2013, clientele Brise care fac cumpărături de minimum 250 de lei vor fi răsfăţate cu o reducere de 25% la următoarea achiziţie. De asemenea, amatoarele de piese vestimentare de calitate vor găsi în magazin reduceri de până la 50%, la articolele selectate.

Noua destinaţie de cumpărături pentru publicul feminin propune soluţii vestimentare moderne şi versatile, ideale pentru orice stil şi croite după noile trenduri. Indiferent de vârstă, clientele Brise vor găsi articole adaptabile fiecărui moment al zilei şi evenimentelor speciale din viaţa lor. Pentru că se dedică în totalitate confortului, majoritatea articolelor sunt realizate din materiale naturale, precum bumbac, mătase, vâscoză, lână, piele şi blană.

Piesele vestimentare impresionează prin croiurile deosebite şi atenţia la cele mai mici detalii. Rochii lejere pentru zi şi elegante pentru seară, sacouri şi cămăşi pentru o ţinută impecabilă la birou, jeanşi pentru cele cu spirit energic, încălţăminte în pas cu moda şi accesorii sofisticate sunt doar o parte dintre propunerile Brise pentru acest sezon, la preţuri accesibile.

Brandul Brise a fost creat în anul 2000, la Constanţa, special pentru femeile cu atitudine şi personalitate. În prezent numără patru magazine în România, care promovează stilul rafinat şi modern, cel mai recent fiind deschis în ansamblul urbanistic Palas Iaşi.

INFO

www.palasiasi.ro

www.palasmall.ro

www.facebook.com/palasiasi

PE ACEEASI TEMA:

BagExpo, la Palas Mall

Reduceri de pana la 70% in weekend, la Palas Mall si Iulius Mall Iasi

Expo Mineralia la Palas Mall

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Super concert Saragossa Band, Bosquito și Ovidiu Lipan Țăndărică si foc de artificii

Jazz În Copou© Last JAM SESSION 2018

Concert extraordinar HOLOGRAF @ Iasi

Petre Roman isi lanseaza cartea la Iasi

Scrie un comentariu: