Brio Sonores și Essenza Quartet, în concert caritabil la BCU Iași

13 mai 2016 concert BCU

Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” Iași are onoarea de-a găzdui, vineri, 13 mai, de la ora 19, în Aula BCU Iași, concertul caritabil „MAI plin de zâmbete, MAI plin de speranță”, susținut de Brio Sonores și Essenza Quartet.

Organizatorii evenimentului, Hopeful Events împreună cu Rotaract Iași 200, vă invită să luați parte la un concert caritabil pentru a-i oferi o şansă la viaţă lui Eugen Movilă. (Detalii despre cazul său: www.concertcaritabil.eu/caz-social/

Evenimentul va fi moderat de jurnalista Maura Anghel.

Câștigatorii sezonului 4 „Românii au talent”, Brio Sonores vor suține momentul principal. Este un band format din 7 membri din Republica Moldovă care s-a înființat în anul 2009, în cadrul Seminarului Teologic „Sfinții Trei Ierarhi” de lângă Mănăstirea Zărbiceni, fiind inițial un cor bisericesc. În 2013 au început să abordeze genul de muzică pop-operă cunoscând de atunci un mare succes. Au participat la diferite concursuri și festivaluri naționale și internaționale, diferite emisiuni televizate, dar cel mai mare succes l-au avut când au participat la emisiunea „Românii au talent”.

Momentul de deschidere al evenimentului va fi asigurat de Essenza Quartet, un proiect îndrăzneț ce are ca scop promovarea muzicii de calitate printr-o formulă inedită. Grupul este format din 4 fete din Iași, pe numele lor Patricia Iacob, Petrișor Diana, Ruxandra Trofin și Mertic Diana, care promovează frumosul prin cântecele la vioară, oboi, violă și violoncel.

BILETE

Biletele se găsesc la Cărtureşti Palas, Carrefour ERA şi la numerele de telefon 0748678331 şi 0748938886. Pentru a-l ajuta pe domnul Eugen Movilă, biletul de participare la eveniment se va constitui ca donație și va avea valoarea de 30 lei sau 50 lei de persoană.

INFO

www.concertcaritabil.eu/caz-social

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: