”Breaking up” se joacă la ArtHouse Central

Când sexul e minunat, pasiunea e intensă si iubirea puternică, e timpul pentru… despărtire. O piesă comică despre un subiect trist; doi oameni care se iubesc prea mult si se inţeleg prea puţin; o poveste în care te recunosti măcar o dată – Breaking up, un spectacol adaptat după un text de Michael Cristofer, dramaturg si regizor american de renume. Se joacă vineri, de la orele 20:00, pe scena ArtHouse Central, etaj 6, Moldova Mall, iar pretul unui bilet este de 25 lei.

Ca spectator te regăsesti în personaje, trăind imaginar fiecare act al piesei, amintindu-ti replici auzite ori grăite chiar de tine. Prea tineri pentru a avea pretentii. Prea tineri pentru a nu se bucura infinit si pentru a tolera tot ce peste ani nu vor mai reusi decât cu ridicări din sprâncene, cu îndoieli abrupte, cu acceptări măsurate, cu exercitii de transfigurare.
Alexandra Ioniţă (Alice) si Cătălin Babliuc (Steve) au jucat în premieră această piesă la Teatrul LUNI – Green Hours Bucuresti, apoi la Festivalul de teatru Undercloud (Bucuresti 2010) unde piesa s-a bucurat de un succes deosebit.

Regia spectacolului este semnată de cei doi protagonisti.

În luna octombrie la ArtHouse Central, iubitorii de teatru vor avea ocazia să vizioneze si “7 blesteme… cerute, făcute si legate”, cu Magda Catone, Andrei Runcanu, Carla Maria Teaha, Irina Strungareanu, Florentin Munteanu, Gabriel Fatu, regia: Chris Simion în data de 25 octombrie 2013.

Spectacolul 7 BLESTEME este un fel de ADN al poporului nostru. Până să fac acest spectacol nu mi-am dat seama cât de mult comic detine natia noastră. Din cele 7 povești…două sunt putin mai serioase, iar cinci sunt comedie curată, te tii cu mâna de burtă. Balanta înclină mult spre umor. Să cred că asta ne salvează?” – Chris Simion, regizorul spectacolului.

INFO

arthousecentral.ro/

www.facebook.com/ArtHouseCentralIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: