„Breaking News” va avea avanpremieră și premieră de Gală la Iași.

La proiecția de Gală de la Ateneu vă veți întâlni cu actorii Andi Vasluianu, Voica Oltean și regizoarea Iulia Rugină. Proaspăt premiat la Festivalul de la Karlovy Vary, unde a avut premiera internațională, filmul Breaking News, în regia Iuliei Rugină, ajunge la Iași, cu două proiecții la Ateneu.

Avanpremiera de la Iași va avea loc joi, 28 septembrie, începând cu ora 19.00, în Sala Mică a Ateneului din Iași. Prețul unui bilet pentru avanpremieră este de 12 lei.

Premiera Breaking News de la Iași va avea loc odată cu premiera națională, vineri, 29 septembrie, începând cu ora 19.00, în Sala Mare a Ateneului din Iași. Prețul unui bilet pentru premieră este de 15 lei. Premiera filmului reprezintă proiecția de Gală de la Iași, la care vor participa actorii Andi Vasluianu, Voica Oltean și regizoarea Iulia Rugină.

BILETE

Biletele pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Ateneul din Iași

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Webwww.ateneuiasi.ro

FBwww.facebook.com/AteneulDinIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: