Breaking, Hip Hop si Streetdance la Campionatele Naționale, alături de Dansul Sportiv

Premieră în România! Pentru prima dată în istoria campionatelor naționale de dans sportiv vor fi introduse probe de Breaking, Hip Hop și Streetdance.

Campionatele naționale de Dans sportiv, Standard & Latino, vor avea loc în acest an între 7 și 9 mai. În același weekend se vor desfășura și probele nou introduse, de break dance, hip hop și street dance.

Ziua de 8 mai va rămâne în istoria dansului sportiv românesc, întrucât Timișoara va fi gazda primului Campionat Național de DS Breaking din România și va organiza primele seminarii pentru pregătirea arbitrilor, antrenorilor și dansatorilor în vederea participarii la Jocurile Olimpice ce vor avea loc la Paris în 2024 și, până în acel moment, la Campionatele Europene și Mondiale de profil.

Federația Română de Dans Sportiv se află în acest moment în expansiune, dorind să aducă cât mai multe stiluri de dans în această mare familie a dansului sportiv, de aceea se depun toate eforturile pentru a crea cele mai bune condiții pentru toți participanții la Campionatul Național. Într-o sală de poveste plină de lumini, culoare și eleganță, participanții vor evolua în fața publicului din toate colțurile lumii, întrucât întreg evenimentul va fi transmis live.

Campionat de Breaking, Hip Hop și StreetDance cu 3 jurați din 3 țări.

Perechile de top ale României se vor întrece în nu mai puțin de 17 de categorii, primele două poziții din clasament în aceste categorii urmând să reprezinte România la Campionatele Mondiale și Europene.

Concursurile vor fi transmise live în fiecare zi pe platforma livestreamromania.ro și pe site-ul Federației Române De Dans Sportiv: www.dancesport.ro, vineri, 7.05.2021 începând cu orele 12:00 – 18:00; Hip Hop și StreetDance, sâmbătă și duminică 8 – 9.05 2021, 8:00 – 12:00; Breaking 12:00 – 20:00 Dans Sportiv. Noile probe introduse în competiție vor fi jurizate de câte 3 jurați provenind din 3 țări diferite.

Campionatul Național de Dans Sportiv este organizat de Federația Română de Dans Sportiv cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului.

INFO

www.dancesport.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: