Break a Lag – Mend a Heart @Acaju

Relațiile de cuplu scot deopotrivă ce e mai bun și mai puțin bun din noi, ce e mai dulce și mai toxic laolaltă. Majoritatea pendulăm cu viteză între cele două extreme. Ne irosim atenția, timpul, energia și resursele emoționale, până ce ne sabotăm și job-ul sau sănătatea. Dar cum ar fi dacă, dincolo de agonie și extaz, am putea trăi relațiile ca pe un dans conștient – în care fiecare ne descoperim și ne înțelegem din ce în ce mai mult în celălalt, iar împreună creștem elegant spre țeluri comune?

De aceea, între Valentines’ și Dragobete, continuă evenimentele ”Break a Lag” cu ”Mend a Heart,” un atelier în care descoperiti de ce eșuează relațiile și ce puteti face ca să va salvati odată cu ele. Explorati care sunt ingredientele pentru interacțiuni de cuplu deopotrivă savuroase, și hrănitoare, și cum faceti să le mențineti în timp. Și presărăm din plin pe parcurs râs și voie bună.

Acest eveniment este un cadou, deci singurele investiții  sunt timpul, atenția, curiozitatea și disponibilitatea de a proba ceva nou. Cu sprijinul gazdelor, veți putea cumpăra și savura deliciile Acaju de la bar. Sunt doar 30 de locuri disponibile, de aceea va fi confirmata participarea cu fiecare persoană care-și arată interesul.

Așadar, ne întâlnim pe 17 februarie 2019, la 9:30 AM, socializăm, ne încălzim cu o cafea sau un ceai și înregistrăm pe toată lumea, pentru ca la 10:00 să începem. Rupem ritmul vechilor relații ponosite și, de la raiul din noi, construim paradisul în doi! 

INFO

ACAJU

Str. Anastasie Fatu 2A (zona Rapa Galbena)

www.facebook.com/AcajuCafenea

PE ACEEASI TEMA:

Festivalul de Teatru Contemporan UniTeatru 2019

Pride Party la Acaju 

Jazz Brazilian la Acaju: Mara & Caue Project

Drum Day la Acaju

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

CURSURI GRATUITE pentru copii și elevi cu vârsta între 4 și 18 ani

Expoziţia de fotografie „TĂRÂMUL BEDUINILOR”

Expoziție de pictură Doina Mihăilescu, la Muzeul Unirii Iași „Între ZI și VIS (grădină am vrut să fiu…)”

Oportunitate pentru elevi: Bursele FLEX – 1 an de liceu în SUA

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: