Break a Lag – Kick Off 2019 on the Right Foot

Cu toții am sfârșit anul trecut cu suflu de petrecere, pe fundal cu pocnetul dopurilor de șampanie și al artificiilor, cu entuziasmul unor țeluri proaspete. La jumătatea lui ianuarie, însă, deja 5 din 10 persoane au renunțat la ce și-au propus pe 2019.

Până la sfârșitul lunii, le-au urmat aproape și toți ceilalți. Și iarăși ajungi să aștepți dimineața să vină seara, lunea să se facă vineri, iarna să devină vară (ca să pleci în concediu), în timp ce derulezi același film zi de zi, aceleași griji, aceleași năravuri – și te întrebi: unde-i viața?

Așadar, cu atât mai mult c-a trecut Crăciunul, prin frigul și umezeala începutului de an, Mindgrasp s-a gândit să vă ofere un cadou vouă, celor cu gusturi simple, care vă mulțumiți doar cu ce-i mai bun. Încep o serie de întâlniri unde puteti invata din experiența lucrului cu disciplinele minții și ale comportamentelor pentru a construi o viață cu rost, de la aspectele cele mai mici, până la cele mai mari.

Acest eveniment este un cadou, deci singurele investiții  sunt timpul, atenția, curiozitatea și disponibilitatea de proba ceva nou. Cu sprijinul gazdelor, veți putea cumpăra și savura deliciile Retro Cafe de la bar. Sunt doar 25 de locuri disponibile, așa că participarea va fi confirmata cu fiecare persoană care-și arată interesul în parte și se va anunta anunța pe măsură ce locurile sunt ocupate.

Așadar, intalnirea este programata pe 3 februarie 2019, la 9:30 AM, ca să socializăm și să ne încălzim cu o cafea sau un ceai și să înregistrăm pe toată lumea, pentru ca la 10:00 să încapa evenimentul. Hai să rupem împreună ritmul inerției și lentorii care ne întârzie de la ce ne dorim mai mult și să șutăm cu entuziasm spre reușita noului an!

INFO

Retro Cafe

Lascar Catargi 50, Iasi, Romania

www.facebook.com/Retro Cafe

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: