BRAT va invita la “Atelierele profesionistilor”

Va invitam sa va inscrieti la “Atelierele profesionistilor” organizate de BRAT sub deviza “Fapte, nu vorbe! Practica, si foarte putina teorie”, in care lectori de prestigiu, cu o bogata expertiza in domeniu vor oferi profesionistilor din domeniu solutii practice pentru adresarea problemelor de media, comunicare si publicitate.

Temele abodate de fiecare atelier in parte, precum si informatii organizatorice sunt disponibile pe site-ul BRAT.

Primul atelier va fi sustinut de Alin Popescu si Andreea Lisievici reprezantand compania Privacy One, si abodeaza problema obligatiilor pe care le au site-urile web, agentiile si regiile de publicitate cu privire la protectia datelor personale, legislatia aplicabila si implicatiile pe care le au modificarile impuse de noua legislatie.

Atelierul va avea loc in data de joi, 18 mai 2017, in intervalul 9.30 – 17.30, la sediul BRAT si se adreseaza practicienilor din domeniul industriei online implicati in procesul de tranzactionare a publicitatii online sau a monetizarii produselor online prin diferite metode.

Temele principale de discutie vizeaza modul de lansare, dezvoltare si monetizare a produselor media online, punand accent pe componente de marketing, management si vanzari. Informatii complete sunt disponibile in pagina atelierului.

INSCRIERE

Costul unui atelier este de 400 lei plus TVA, la aceasta suma aplicandu-se cumulativ urmatoarele discounturi: companie membra BRAT – discount de 25% ; 3 sau mai multi participanti din acceasi companie – discount de 15%; 3 sau mai multe ateliere contracate pentru un participant– discount de 15%. Inscrierea la atelierele profesionistilor se realizeaza prin completarea formularului de inscriere si achitarea taxei de participare. Pentru orice informatii suplimentare va rugam sa contactati organizatorii.

INFO

BRAT

www.brat.ro/cursuri

cursuri@brat.ro

PE ACEEASI TEMA:

Inscrieri la Cursuri Gratuite de Prim Ajutor

Palatul Copiilor Iaşi face înscrieri la FOTO Cineclub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Black revolutiON! @Fratelli Iasi

The Best Of The 60’s – o revista a genurilor pop-rock din anii ’60

Turneul national ”Ador” al Loredanei ajunge si la Iasi

Spam acustic LIVE @La Baza

Scrie un comentariu: