Brandul Orsay va deschide un magazin in Iulius Mall Iasi

În curând, pasionatele de modă vor găsi o nouă destinație de shopping, în Iulius Mall Iași. Vineri se va deschide magazinul brandului internațional de fashion Orsay, care le propune ținute în tendințe, pentru toate stilurile și personalitățile. În ziua inaugurării, pe 25 mai, clientele vor fi întâmpinate cu promoții de 20% la toate articolele și cu alte surprize.

Magazinul Orsay va fi inaugurat la parterul Iulius Mall Iași, în proximitatea intrării principale, și va ocupa o suprafață de aproximativ 290 mp. Cu o experiență de peste 40 de ani, Orsay propune ținute feminine, create în ton cu trendurile în modă, care să le ofere clientelor inspirație pentru a-și exprima personalitatea. Colecțiile brandului de fashion includ piese vestimentare pentru toate preferințele, de la ținute de seară, până la cele office și casual, cu accent pus pe rochii, simbol al feminității, pe care doritoarele le vor găsi într-o varietate de modele, culori și imprimeuri.

Colecția de vară Orsay, denumită sugestiv „Fashion Inspiration”, este axată pe materiale vaporoase și croieli feminine, puse în evidență de imprimeurile exotice și cele florale. Rochii folk maxi, blugi moderni, tunici în stil boho și accesorii de inspirație orientală se numără printre propunerile pentru sezonul estival. Desigur, alături de bluze, cămăși, tricouri, pantaloni și fuste în nuanțe calde sau pastel, dar și cu imprimeuri în modelul paisley, care nu pot lipsi din garderoba iubitorelor de fashion.

Orsay este prezent cu peste 680 de magazine în 33 de țări, gestionând întregul lanț, de la design și producție, până la vânzare. Pe lângă noul magazin din Iulius Mall Iași, brandul mai este prezent în rețeaua națională de centre comerciale Iulius Mall cu locații în proiectele din Timișoara și Cluj-Napoca.

INFO

Iulius Mall

Complex Studentesc Tudor Vladimirescu, Iasi

Web: www.iuliusmall.com

FB: www.facebook.com/IuliusMallIS

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: