Brandul de cosmetice PUPA Milano a deschis un magazin in Palas Mall

pupa-milano-palas-01

Luna cadourilor le aduce o veste bună pasionatelor de shopping. Recent, ansamblul Palas și-a completat portofoliul de magazine cu PUPA Milano, brandul italian de cosmetice îndrăgit de femeile din întreaga lume.

Cu ocazia inaugurării, până pe 24 decembrie 2016, clienții PUPA Milano sunt întâmpinați cu promoții de 15% la cumpărături de minimum 149 de lei și cu 20% discount la cumpărături de minimum 249 lei.

Magazinul PUPA Milano s-a deschis recent, într-unul dintre noile spații de retail amenajate în ansamblul Palas. Noua destinație de shopping este situată la nivelul 1 al galeriei Palas Mall, în proximitatea magazinului Benvenuti.

PUPA Milano se adresează femeilor care ştiu să aleagă, pasionale și libere. O gamă completă şi diversificată de make-up, tratamente cosmetice intensive pentru faţă şi corp, parfumuri, articole pentru baie şi duş, truse de machiaj şi multe altele fac parte din oferta magazinului. Brandul pune accent pe strălucire, inovare, cercetare, brevete exclusive, calitatea materiilor prime, precum şi pe excelentul raport calitate-preţ. PUPA Milano este o marcă Micys Company, companie italiană înfiinţată în 1976, prezentă astăzi în 70 de ţări.

pupa-milano-palas-02

În noile spații de retail în curs de amenajare, situate la parterul și nivelul 1 al galeriei Palas Mall, vor fi inaugurate și alte branduri apreciate de clienții pasionați de stil, modă și cumpărături.

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Web: www.palasmall.ro

FB: facebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: