Brăduțul Dorințelor. Dăruiește magie de Crăciun | Hotel Unirea

Unirea Hotel & Spa organizează, în spiritul Crăciunului, competiția locală „Brăduțul Dorințelor. Dăruiește magie de Crăciun”. Prin intermediul acesteia, doritorii sunt invitați să împodobească brazi în recepția hotelului. Competiția are loc duminică, 12 decembrie, de la ora 16.00, iar perioada alocată vernisajului este 13-19 decembrie.

Ne dorim să descoperim brăduți cu decorațiuni vintage, homemade, care să poarte semnătura participanților, decorațiuni chic și elegante, origami și globuri personalizate sau orice fel de decorațiuni care ar fi potrivite pentru brăduții care ulterior vor ajunge la centrele și căminele sociale din Iași”, anunță organizatorii.

Totodată, competiția are și un caracter social întrucât creațiile participanților vor ajunge la centrele și căminele sociale din Iași, pe data de 20 decembrie, chiar înainte de Sărbători:
-Centrul Social „Bucuria”;
-Centrul de Servicii Integrate Pentru Victimele Violenței în Familie;
-Căminul Sf. Cuvioasă Parascheva;
-Căminul de bătrâni Sf. Împărați Constantin și Elena etc.

Perioada sărbătorilor aduce bucurie în casele românilor, însă, mai mult ca oricând, credem că ar trebui să aducă bucurie într-un hotel. Prin competiția pe care o organizăm, parte a proiectului „Hotelul Unirea, hotelul lui Moș Crăciun”, ne propunem să creăm o atmosferă de poveste pentru oaspeții noștri, dar în egală măsură, să aducem puțină alinare și speranță celor care au nevoie să simtă ce înseamnă cu adevărat cuvântul «acasă». Suntem convinși că cei care ne sprijină în demersul pe care îl facem, participanții la acest concurs, vor decora brăduții cât mai original și că vor pune multă dragoste și recunoștință în fiecare ornament, iar acestea vor fi duse mai departe în căminele și centrele sociale din oraș, acolo unde este mereu nevoie de mai multă implicare”, a declarat Simona Vețeleanu, Manager General Unirea Hotel & Spa.

INSCRIERE

Participanții trebuie să se înscrie pe formularul online creat special pentru eveniment sau la recepție, pe același formular. Participanții vor decora brazii, cu resursele proprii: globuri, luminițe, decorațiuni homemade, origami etc. Bradul este pus la dispoziție de Organizator. După ce brazii vor fi decorați, aceștia vor intra în procesul de votare. În perioada 13-18 decembrie, oaspeții Unirea Hotel & Spa vor vota brăduțul preferat, iar brăduții cu cele mai multe voturi vor fi premiați.  Câștigătorii vor fi anunțați în mediul online pe data de 19 decembrie 2021.

Premiile competiției:
●Premiul 1: Voucher valoric 1000 de lei (servicii consumate în hotel în următoarele 6 luni);
●Premiul al doilea: Voucher valoric de 700 de lei (servicii consumate în hotel în următoarele 6 luni);
●Premiul al treilea: Voucher valoric de 500 de lei (servicii consumate în hotel în următoarele 6 luni).

INFO

Unirea Hotel & SPA

Str. Piata Unirii nr. 5, Iasi

Tel: 0232 20 50 20

Webwww.hotelunirea.ro

FBwww.facebook.com/hotel.unirea

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: