”Bradul Dorințelor” – spectacol caritabil la BCU Iasi

Spectacolul caritabil ”Bradul Dorințelor”, este organizat în cadrul programului ”Pas cu pas, spre o lume mai bună”, prin care organizatorii si-au propus să contribuim activ la creșterea calității vieții sociale, culturale și educaționale pentru 350 elevi (gimnaziu și grădiniță), din comuna Mogoșești-Siret, județul Iași, care vor beneficia de activități cultural-educaționale și de implicare socială, timp de 1 an, în perioada decembrie 2017-decembrie 2018.

Pe scenă va vor încânta următorii artiști:

  • Corurile: ASCOR Iași; GISU și corul de copii Juniorii Operei, din cadrul Operei Naţionale Române Iaşi;
  • Interpreți muzică populară: Biatrice Duca; Ștefan Diaconița; precum și copiii talentați de la școlile din comuna Mogoșești-Siret: Aura Ciobanu și Luiza Ștefan Muscalu;
  • Trupele de dans: Ansamblul folcloric Hora Moldovei; Bel Art; Seoul Beat;
  • Trupele de muzică: “Pantalonii scurti” ; “Fetele vesele”;
  • Soliștii: Egorov Nicolae, Istrate Robert, Gramescu Matei
  • Violoncelista: Clara Sofia Lupașcu.

Din fondurile adunate prin intermediul acestui eveniment, copiii vor primi cadouri de sărbători dar și oportunitatea de a se dezvolta atât pe ei cât şi comunitatea din care fac parte, prin intermediul unor activităţi de educare și implicare socială.

Dintre activitățile la care vor lua parte elevii, amintim câteva: participare cu un cor de elevi la spectacolul de colinde organizat pentru strângerea de fonduri (dec. 2017), vizitarea unui azil de bătrâni (dec. 2017), organizare și participare la serbarea de Crăciun (dec. 2017), precum și participarea la minim un eveniment de ecologizare și plantare de puieți în comună (mai 2018), excursii cu vizitare obiective culturale din Iași (aug. 2018) precum și organizarea unui eveniment cultural de celebrare a Centenarului Marii Uniri – ”100 de ani de la Marea Unire” (1 dec.2018).

Pentru a realiza activitățile propuse din cadrul programului, se vor organiza campanii de strângere de fonduri, ce cuprind atât evenimente (seri de film, workshopuri handmade, spectacole etc.) cât și găsirea de sponsori care să ajute la implementarea programului.

Vă invităm să luați parte la un spectacol caritabil prin care veti contribui la materializarea acestui program ce va oferi sprijin moral și educațional, timp de un an, pentru 350 de copiii din mediul rural din județul Iași.

Mai puteți ajuta și cu donații în contul asociației: RO47RNCB0178145583090001, deschis la Banca BCR; sau prin donații în format fizic, în zona județului Iași. Pentru mai multe detalii, sunați la nr. de tel.: 0754.276.294.

INFO

Biblioteca Centrala Universitara Iasi

Strada Păcurari 4 / 700511 Iaşi, România

Telefon: +40 232 264245

Fax: +40 232 261796

Emailbcuis@bcu-iasi.ro

Webwww.bcu-iasi.ro

FBwww.facebook.com/BCUIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: