Bossa nova and Jazz romance @Cafeneaua Fix

Vineri 17 martie 2017, de la ora 21:00 vă facem o invitație la o dublă călătorie pe pamânt american, intr-un melanj elegant și antrenant intre efervescența și căldura muzicii braziliene (“a sud-ului”), și jucăușul și in acelasi timp sofisticatul jazz (al “nordului”). Protagoniștii acestei seri vor fi Gabriela Costa – voce și Alex Man – chitara.

Se vor contopi piese pe care le recunoaștem ca venind din “țara carnavalului de la Rio” și standarde de jazz minunate.Toate acestea intr-o abordare incărcată de lirism și originală, dar in același timp aproape de rădacinile fiecăreia.

…cântăm o muzică braziliană intr-un repertoriu puțin sau deloc abordat la noi, extrem de sensibilă, care bate la portțle inimilor intr-un ritm cald, rafinat, sofisticat și totuși pe ințelesul tuturor, incercând să rămână cât mai fidelă autenticului cu atât mai mult cu cât doar o voce și o chitară, fără alte ornamente, se exprimă direct și tulburător de sincer. Așa vrem să ne imaginăm că s-a născut această muzică la ea acasă: o voce și o chitară, pe o plajă fierbinte inca, la un apus de soare plin de culori…”.

Acest proiect s-a concretizat de curând intr-un material unic pentru Romania sub forma unui album numit “TEMPO DE AMOR”- Softrecords

REZERVARE

Artist support: 15 lei. Rezervări: www.teatrufix.ro/rezerva sau 0724 92 12 12

GABRIELA COSTA cântă și creează bijuterii unicat, pasionată de sunete (care pot prinde forma unui cantec ) și de culori, texturi, materiale (care se pot transforma intr-un obiect ce iți poate face viața mai frumoasă). Absolvent al Facultății de Jazz “Richard Oschanitzky” din Timișoara și deținător al unui master la Universitatea Națională de Muzică București, ALEX MAN este un foarte apreciat si foarte activ chitarist si contrabasist de jazz, premiat de revista Actualitatea muzicala in anul 2014.

INFO

Cafeneaua FiX

Str. Cuza Voda 10, Iasi

E-mail: teatrufix@yahoo.com

Web: www.teatrufix.ro

FB: www.facebook.com/TeatruFix

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: