Boss Baby: Afaceri de familie 3D | Cinema Ateneu

În continuarea comediei animate-blockbuster nominalizate la Oscar®, produsă de DreamWorks Animation, frații Templeton – Tim (James Marsden) și fratele său Boss Baby Ted (Alec Baldwin) – au devenit adulți și s-au îndepărtat unul de celălalt. Tim este acum un tată căsătorit. Ted este CEO al unui fond financiar. Dar un nou bebe-șef cu o abordare modernă și o atitudine de învingător este pe cale să-i reunească din nou… și să inspire o nouă afacere de familie.

Tim și soția sa, Carol (Eva Longoria), susținătoarea familiei, locuiesc în suburbii cu fiica lor super-inteligentă Tabitha (Ariana Greenblatt din Avengers: Infinity War), și adorabila bebelușă Tina (Amy Sedaris din BoJack Horseman). Tabitha, care e prima în clasă la prestigiosul centru Acorn Center pentru copii supăerdotați, își idolatrizează unchiul, pe Ted, și vrea să devină ca el, dar Timcare încă nu s-a desprins de energia și felul său de tânăr hiperactiv, își face griji că fetița lui lucrează prea mult și ratează o copilărie normală.

Când bebelușa Tina dezvăluie că este agent secret pentru BabyCorp pornită în misiunea de a descoperi secretele întunecate care se ascund în culisele școlii, cu misteriosul ei fondator, Dr. Erwin Armstrong (Jeff Goldblum), astfel, frații Templeton se vor reuni cu un țel comun, și vor fi nevoiți să reevalueze ce înseamnă familia, și să descopere ceea ce contează cu adevărat.

BILETE

Biletele sunt puse în vânzare la prețul de 15 lei și vor putea fi achiziționate on-line de pe site-ul cinemaiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului National din Iași, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00-16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Cinema Ateneu

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: cinemaiasi.ro

FB: www.facebook.com/Cinema.Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: