Bosquito si Ovidiu Lipan Tandarica @Underground The Pub

bosquito-tandarica-underground

Evenimentul-concert al lunii Mai in Iasi prinde viata in celebrul club Underground . In data de 16 Mai 2015, de la ora 21:00 baietii talentati de la BOSQUITO au ca invitat special in concert, legenda rock-ului romanesc : Ovidiu Lipan Tandarica!

Atmosfera incendiara cunoscuta la concertele BOSQUITO se transforma intr-una exploziva alaturi de Ovidiu Lipan Tandarica si publicul iesean , atunci cand tineretea ,energia ,profesionalismul si experienta se intalnesc la un loc.

Celebrele hituri – “Pepita” , “Doua maini “, “Hopa Hopa”, “Pas cu pas “, “Tu esti iubita mea ” …si cele mai noi cantece de pe recentul material discografic BABYLON – “Tobogan”, “Omul perete” , “Intuneric in culori ” , “Cand ingerii pleaca” , “Prieteni ” …vor prinde viata in UNDERGROUND, alaturi de un moment special semnat OVIDIU LIPAN TANDARICA!

Maestrul tobelor , Ovidiu Lipan Tandarica , se intoarce in orasul ce i-a dat viata si de care este mandru iar bucuria reintalnirii cu publicul iesean este intotdeauna una plina de emotie , trei generatii se contopesc fara varsta in valtoarea evenimentului din 16 mai 2015 incepand cu orele 21:00!

REZERVARI

Telefon pentru rezervari: 0735 004 001 (intre orele 18.00-22.00).

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Email: contact@undergroundpub.ro

Program: zilnic: 20:00 – 6:00

FB: www.facebook.com/Undergroundthepub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: