Bosquito LIVE @Underground Pub

 

Sambata, 20 mai 2017, de la ora 21:00,  Underground Pub va invita un super-concert cu Bosquito! Nu ratati intalnirea cu Radu Almășan – voce, chitară acustică, chitară electrică, muzicuță;  Ciprian Pascal – voce, chitară acustică, chitară electrică, mandolină;  Austin Jesse Mitchell – bass, synth, keys si  Dorin Țapu – tobe, chitară acustică, chitară electrică, percuție.

Bosquito este o formație românească de muzică, fondată de Radu Almășan. Trupa a abordat un fusion de rock latin cu o gamă largă de influențe care au variat de la muzică țigănească, balcanică, până la elemente simfonice și de hard rock. Vârful de popularitate a fost atins între anii 2002-2005 când au lansat o serie de melodii care au ajuns pe prima poziție a topurilor din România.

Deși bazele formației au fost puse la sfârșitul anului 1999, prima formulă stabilă s-a cristalizat la începutul anului 2000. De altfel, membrii trupei au adoptat ca dată oficială de înființare a formației ziua de 14 februarie 2000. Componența “de aur” a formației a fost: Radu Almășan (voce), Victor “Solo” Solomon (chitară), Victor “Vichi” Stephanovici (chitară bas), Mișu Constantinescu (clape), Darius Neagu (tobe).

Discografie: “Bosquito” (2000), “Sar scântei” (2001), “Cocktail Molotov” (2003), “Fărâme din soare” (2004) și “Babylon” (2014).

In 2010,  Radu Almasan a revenit in Romania, dupa o absenta de 5 ani. Pe perioada sederii este invitat sa apara la Happy Hour si pentru aceasta ocazie scrie un nou cantec, ”Tobogan” care are premiera in cadrul show-lui, alaturi de Felix Mircea Moldovan. Reactiile pozitive  il determina pe Radu sa readuca Bosquito pe scena romaneasca, intr-o formula noua. Primul concert al noului Bosquito a avut loc pe 5 noiembrie 2010, la Piatra Neamt, in componenta: Ciprian Pascal – chitara, Dorin Tapu – bass, Felix Mircea – tobe si Radu Almasan – voce.

Felix a fost inlocuit de Austin Jesse Mitchell odata cu lansarea live a noului lor single ”Cand ingerii pleaca”, in cadrul unui concert Garajul Europa FM. La inceputul lui 2012 Bosquito incepe colaborarea cu Ovidiu Lipan Tandarica si lanseaza un nou single si clip video la piesa ”Intuneric in culori”. Alaturi de Tandarica,  au pornit intr-un turneu national dupa lansarea single-ului lor, in luna august 2012.

In toamna lui 2013 trupa sustine un concert de amploare la Cinema Patria din Bucuresti, urmat de un turneu de vara prin cele mai importante statiuni romanesti de la malul marii, inclusiv Vama Veche.

In septembrie 2014 este lansat albumul ”Babylon”, primul dupa plecarea din Romania. Acesta contine piese compuse intre 2010 si 2014, precum si cateva piese compuse anterior, nelansate. Lansarea a fost urmata de un nou concert la Cinema Patria, pe 10 noiembrie 2014.

REZERVARI

Telefon: 0735 004 001 (intre orele 18.00-21.00).

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Email: contact@undergroundpub.ro

FB: www.facebook.com/Undergroundthepub

PE ACEEASI TEMA:

Tapinarii combat astenia de primavara @La Baza

Marius Batu LIVE @Galeriile Phoenix

Primăvara aceasta se poartă… Piazzola la Ateneu!

Gregory Porter, vocea jazz-ului mondial pentru prima dată în România, la Jazz Night Out!

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Mesteri in vacanta la Arca lui Noe

GETA BRĂTESCU ŞI DANIEL KNORR LA DOCUMENTA 14

Honey, what’s for Dinner? @ Soft & Grace

Chef & Friends Party! @CUIB Iasi

Scrie un comentariu: