Boot Camp de Dezvoltare personala pentru adolescenti – den Bosch Academy

5 zile de dezvoltare personala pentru 20 de adolescenti ( cu varsta intre 13 – 18 ani ), la munte, intr-un cadru feeric…locatie 4 stele, Centrul national de training den Bosch Academy, Fundata, jud. Brasov.

Ai emotii atunci cand esti ascultat la scoala, sau cand vorbesti cu adultii? Ai vrea mai multi prieteni, dar nu stii cum sa faci? Ai nemultumiri pe care nu poti sa le exprimi, lasand sa aduni furie? Nu esti motivat sa inveti? Vrei sa ai un prieten/prietena, dar nu stii cum sa te apropii? Nu ai incredere in tine si crezi ca altii sunt mai buni? Relatia cu parintii nu e tocmai ceea ce doresti? Ti se pare ca nu faci ceea ce ai vrea? Ai emotii pe care nu le poti stapani? Vino  in Boot Camp-ul de la Fundata.

Adolescenta e o perioada grea pentru tineri, dar si pentru parinti. E o perioada in care ei cauta suportul si aprecierea grupului, in detrimentul dorintelor parintilor. E perioada in care daca nu stii sa ii fii aproape, se indeparteaza…pentru ca ii e frica de cearta, ii e frica sa nu fie subapreciat, ca nu se ridica la nivelul asteptarilor etc. si nu mai vorbeste…stim din ce in ce mai putin despre el. Iar in el, in sufletul lui se aduna anxietatea, emotiile negative, furia, neincrederea, retragerea. Sau, fuge in intampinarea prietenilor, fuge dupa aprecierea lor (haine, telefoane, orice ar putea sa atraga atentia). Usor invata ca “a avea” atrage admiratia lor…nu “a face”, sau “a fi”. Noi ii apreciem pentru ceea ce sunt si ii invatam si pe ei sa faca asta. Ii sprijinim sa se cunoasca, sa se aprecieze, sa aiba incredere in ei, si mai mult de atat, sa aiba incredere in parinti.

CE VEI INVATA:

Cum functioneaza mintea umana. Emotii, perceptia realitatii, cum ne raportam la ceilalti. Comunicarea cu ceilalti: parinti, profesori, colegi, prieteni. Tehnici de comunicare verbale & nonverbale. Cresterea increderii in sine si in ceilalti. Cunoasterea si gestionarea emotiilor (trac, emotii negative, rusine, vinovatie etc.). Dezvoltarea responsabilitatii. Invatarea si dezvoltarea atitudinii de succes la scoala si in viata. Congruenta cu sine si despre rolurile pe care le jucam. Sinceritatea. Dezvoltarea modului de lucru in echipa.

Perioada organizare Boot Camp pentru adolescenti:  17 august – 22 august 2014; Locatia: Centrul national de training den Bosch Academy, Fundata, jud. Brasov; Locatie 4 stele, 14 camere, restaurant, crama, sala fitness, masa de tenis, alte facilitati.

Pentru informatii suplimentare, inscrieri & costuri financiare, va rugam sa contactati: Bianca Vorovenciu, Managing Director – den Bosch Training Academy, divizia de training pentru adolescenti.

INFO

den Bosch Training Academy, divizia de training pentru adolescenti

Nicolae Teclu 11A, Brasov, Romania

Tel: 0721 642 689

Mail: bianca@denbosch.ro

www.denbosch.ro

www.casamuntelui.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: