„Bookland Evolution” la Biblioteca Județeană Iași: De la adolescență la o carieră de succes

bookland-evolution-b-general-iasi-150dpi-01

V-ați gândit vreodată că cei 7 ani de acasă influențează următorii 70? Felul în care copiii înțeleg și își însușesc realitatea înconjurătoare le determină viitorul. A se „limita” la părerea părinților/ prietenilor/ profesorilor/ mass-mediei nu mai este suficient – pot fi frânturi de adevăr, care vin la pachet cu prejudecăți și alte informații incomplete.

Cu toții ne-am pus întrebarea „Cum pot avea succes?” Câți ne-am răspuns cu adevărat? Răspunsurile nu stau numai în cărți… sau dacă am compila perspectivele a sute de autori, poate ca da. Însă cât apucăm să citim într-o viață?

Dacă am avea ocazia să îl avem în față pe omul pe care îl admirăm, pe cel care prin câteva vorbe ne poate da vălul de pe ochi la o parte, pe cel care a reușit exact în domeniul care ne pasionează, nu-i așa că am profita de această oportunitate?

Cea de-a 3a ediție a Conferințelor BookLand Evolution, sesiunea toamnă-iarnă, își redeschide porțile pentru tinerii din Iași pe 5 decembrie 2016, la Sala de lectură de la Biblioteca Județeană „Gh. Asachi”. De luni până joi (5 – 8 decembrie 2016), în intervalul orar 14:30 – 16:30, vor urca pe scenă 6 profesioniști, care îi vor încuraja și motiva prin exemplu personal să facă alegerile potrivite, povestindu-le despre provocările care-i așteaptă, dar care nu trebuie să-i oprească din a-și continua drumul sau a-și asculta vocația.

Tinerii din Iași îi vor avea în fața lor, pregătiți să le răspundă la orice întrebare, pe: Anca Gîlcă (Manager de proiect @ EDUCATIVA Group), Ada Lupu (Actriță), Laura Nistor (Reprezentant Medical), Irina Lupaşcu (Manager Filială Multinațională), Daniela Chelariu (Inginer chimist, Doctor în geologie), Ramona Girjan (Jurist, Antreprenor), Valentin Darii (Președinte JCI Iași, Prezentator Radio Impact FM), Prof. Dr. Andreia Macarov (Profesor cursuri actorie la Palatul Copiilor Iași), Liliana Revenco (Trainer, Membru Speaker’s Club), Tiberiu Teodor-Stanciu (Arhitect), Silviu Teodor-Stanciu (Designer, Președinte Asociația Tramclub Iași), Iulian Ursache (Antreprenor, Autor și Fondator Uil Casa Imobiliare), Dr. Irina Vasilescu (Autor, Antreprenor, Coach), Cosmin Constantin Cîmpanu (Scriitor), Laura Daps (Consilier de imagine).

Participarea la conferințe este GRATUITĂ.

 

BookLand a luat naștere în 2011, ca prim târg urban de carte la mall. S-a dezvoltat rapid într-o caravană națională activă timp de 600 zile, care a  vizitat anual peste 40 orașe. Librăria online www.book-land.ro și Tabăra Coolturala BookLand au devenit extensii naturale ale brandului cultural, iar seria de Conferințe BookLand Evolution și platforma inPractica.ro completează abordarea social-educațională asumată. Proiectul cultural Bookland Evolution, prin seria de conferințe organizate pentru tinerii de 14-24 ani, oferă liceenilor și studenților o oportunitate inedită de dezvoltare prin discuții libere, bazate pe experiențe personale și interacțiune directă cu personalități marcante din România.

INFO

Biblioteca Judeţeană ”Gh. Asachi” Iaşi

Sediul central: Galeriile Comerciale “Ştefan cel Mare şi Sfânt”, nr. 8-10

Tel/Fax: 0332/110044

E-mail programe@bjiasi.ro

Web: www.bjiasi.ro

FB: www.facebook.com/BibliotecaJudeteanaIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: