Bonnie Tyler va concerta la Bucuresti pe 8 decembrie 2012

afis Bonnie Tyler va concerta la Bucuresti pe 8 decembrie 2012Celebra cantareata Bonnie Tyler va concerta in tara noastra, anul acesta, pe 8 decembrie. Pentru prima oara in capitala, dupa multi multi ani, romanii pot asculta vocea de aur a anilor ’70-’80. Concertul este organizat de Project Events si va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti.

Bonnie Tyler (nascuta Gaynor Hopkins Sullivan pe 8 iunie 1951) este o cantareata britanica de origine galeza, cunoscuta pe plan mondial datorita hiturilor sale din anii ’70 si ’80: „It’s a Heartache”, „Holding Out for a Hero” si „Total Eclipse of the Heart”.

Artista s-a nascut intr-un orasel galez de langa Swansea, muzica reprezentand dintotdeauna o piatra de temelie a familiei Hopkins. Bonnie isi aminteste cum se adunau toti vecinii pentru a o asculta pe mama ei, iubitoare a muzicii de opera, cantand in casa. Ca adolescenta, Gaynor nota versurile cantecelor pe care tatal sau le inregistra pe magnetofon, apoi statea in fata oglinzii si le canta pe cele care ii placeau cel mai mult. Intr-o noapte, vanatorul de talente de la Chappell Music, Roger Bell, a vazut prestatia de scena a viitoarei artiste si a plecat direct la Londra pentru a le spune producatorilor/compozitorilor Ronnie Scott si Steve Wolve despre vocea fantastica pe care o descoperise in Swansea. A fost realizat un demo, s-au semnat contractele, iar ei au nascocit un nou nume – se nascuse Bonnie Tyler!

In anul 1976, a fost supusa unei operatii pe corzile vocale in urma careia ar fi trebuit sa-i fie inlaturati cativa noduli. Succesul operatiei a fost partial, pentru ca dupa interventia chirurgului, Bonnie a capatat o raguseala in voce care avea sa-i aduca insa, un succes nesperat!

In acelasi an, albumul de debut al lui Bonnie, „The World Starts Tonight”, s-a bucurat de aprecierea criticilor, asigurandu-i o reputatie solida si promitatoare pentru o noua cantareata si a intrat in topurile din toata Europa. Dar un single pentru un viitor album, „It’s a Heartache”, a depasit cu siguranta bariera sunetului. Piesa a ocupat pozitii de top in foarte multe tari europene si, cel mai important, a aterizat pe locul 3 in Billboard Hot 100. Cantecul, unul dintre cele mai mari hit-uri ale anului 1978, a castigat chiar si aurul in Topul American de Muzica Country.

Doi ani mai tarziu, cariera lui Bonnie atinge noi culmi, odata cu lansarea piesei „Total Eclipse of the Heart” si a intrat in manualele de muzica ca singura artista galeza ce a ajuns pe locul 1 atat in Marea Britanie, cat si in Statele Unite. Albumul Faster Than the Speed of Night – pe care se aflau „Total Eclipse…“, piesa cu numele albumului si „Have You Ever Seen the Rain” a devenit primul album al unei soliste ce a intrat pe locul 1 in clasamentele britanice, castigand doua nominalizari la Grammy in America.

Vedeta detine numeroase premii, nominalizari Grammy, distinctii si discuri de platina. Numele ei se regaseste chiar si in Guiness Book datorita meritului de a fi prima artista care are un album ce a intrat direct pe locul intai in clasamentul britanic! Pe parcursul carierei sale fenomenale, a avut intotdeauna grija ca multimea de fani sa se bucure mereu de capacitatea ei neindoielnica de a produce hit dupa hit.

Bonnie Tyler poseda o cariera ce se intinde pe mai mult de un sfert de secol si si-a castigat reputatia ca fiind una dintre cele mai mari artiste pe care le-a avut vreodata Marea Britanie!

BILETE

Bonnie Tyler va concerta la Bucuresti pe 8 decembrie 2012 bileteSunt disponibile 6 categorii de thicete, cu prețuri cuprinse între 50 și 300 de lei:

Categoria 1: Sector A – 300 lei

Categoria 2: Sector H – 250 lei

Categoria 3: Sector B – 200 lei

Categoria 4: Sector D – 150 lei

Categoria 5: Sector J – 100 lei

Categoria 6: Sector J – 50 lei

Locații de unde se pot cumpăra bilete: magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1.

CUMPARA BILETE! Cei ce doresc să comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro,BILETE.ro și MYTICKET.ro.

Concertul „BONNIE TYLER – Greatest Hits” va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe data de 8 Decembrie 2012 si este un eveniment organizat de Project Events in colaborare cu European Event Service.

INFO

www.facebook.com/projectevents.ro

VIDEO

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: