Bon Jovi from Encore Nights | Cinema Ateneu

Trupa Bon Jovi, inclusă în Rock & Roll Hall of Fame ajunge pe marile ecrane cu un spectacol exclusiv. Concertul este înregistrat live în New Jersey și va fi difuzat în cinematografele din întreaga lume.

De-a lungul unei cariere legendare, care se întinde pe mai mult de trei decenii, din 1983 când trupa a luat naștere, Bon Jovi și-a câștigat locul printre numele rockului international și a fost introdusă în Rock & Roll Hall of Fame, precum și în Songwriters Hall of Fame.

Cu peste 130 de milioane de albume vândute în întreaga lume, un catalog extins de hituri, mii de concerte susținute în peste 50 de țări pentru mai mult de 35 de milioane de fani și încasări din bilete de peste 1 miliard de dolari în întreaga lume doar în ultimul deceniu, Bon Jovi este trupa perfectă de rock & roll.

BILETE

Biletele sunt puse în vânzare la prețul de 25 lei și vor putea fi achiziționate on-line de pe site-ul cinemaiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului National din Iași, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00-16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Cinema Ateneu

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: cinemaiasi.ro

FB: www.facebook.com/Cinema.Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: