BluesCore LIVE @La Baza

bluescore

Sambata, 21 mai 2016, de la ora 22:00 La Baza va gazdui BluesCore, un proiect de blues initiat de bateristul american de origine romana, stabilit in Statele Unite, Liviu Pop.

Componenta: HANNO HOFER-voc/gh, LIVIU POP-drums, RAUL KUSAK-Hammond Organ.

Un trio dinamic, rafinat, cu un sound aparte, care propune o incursiune muzicala in cele mai importante perioade si locuri in care s-a nascut si a evoluat Blues-ul american, cu un pronuntat accent pe improvizatie si imprevizibil.

Experienta acumulata in Statele Unite de catre LIVIU POP, performand cu artisti precum Hubert Sumlin, Sam Lay, Lucky Peterson, Debbie Davies, Lil’ Dave Thompson, Toni Lynn Washington, Chris Tofield, Diane Blue, Ruben Wilson, Bruce Katz, Mighty Sam McClain, Roomful of Blues si multi altii, ”justifica” groove-ul inconfundabil al acestui extraordinar baterist!

Chitaristul si vocalistul acestui trio este HANNO HÖFER, component al cunoscutului grup Nightlosers alaturi de care reprezinta Romania in cele mai indepartate colturi ale lumii. Naturaletea interpretarii face ca acest muzician sa fie cu totul special.

Unicitatea sound-ului BluesCore vine din sunetul inconfundabil al orgii Hammond, un instrument aparte.
Indemanarea, lejeritatea, dinamica si totodata sensibilitatea cu care RAUL KUSAK reuseste sa stapaneasca acest complex instrument (fiind si singurul detinator al unui full Hammond Organ din tara), fac ca acest trio sa fie deosebit.

REZERVARE

Rezervari la 0747 267361.

INFO

La Baza

În spatele cubului de pe Bd. Stefan cel Mare, la demisol

E-mail: barlabaza@gmail.com

www.facebook.com/BarLaBaza

PE ACEEASI TEMA:

Mircea Vintila LIVE @Phoenix Cafe

”SeptemberFest” la Botosani

Zilele Nordului 2017: Concerte rock la curțile boierești, călătorii în Moldova neștiută și mobilizare pentru renovarea școlilor

3 zile de artă și muzică – Festivalul „La Vie” revine în această toamnă

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Expoziția „SFR Infinit” – în deschiderea Les Films de Cannes à Iași

Scrie un comentariu: