Blue La La – Hpnotiq Party, in Verve Caffe & Panorama

 

Verve Caffe & Panorama va invita sambata, 26 noiembrie, incepand cu orele 23, la petrecerea Blue La La – Hpnotiq Party… un concept nou pe piata din Romania… dar foarte cunoscut in Europa si mai ales in America – altfel spus Girl’s night out!

HPNOTIQ a cucerit cele mai in voga cluburi din Paris, Londra, New York si Barcelona si a inventat un nou lexicon de clubbing, Blue La La si conceptul de Girls Night Out.

Un mix de vodka premium frantuzeasca, sucuri de fructe exotice si putin cognac alaturi de un gust racoritor si o culoare fermecatoare turqoise transforma HPNPOTIQ in liquer-ul momentului.

HPNOTIQ se bea rece, in pahar de sampanie, cu gheata sau in varianta Blue Bubble adica un mix ideal de HPNOTIQ si vin spumant.

Hpnotiq este bautura oficiala a Girls Night Out, un concept inventat de modelele de la Saptamana Modei de la Paris, adoptat ulterior şi la New York, unde s-a transformat într-un adevarat ritual de club, cu un nume pe masura – Blue La La

@ powered by Just Smile Events

MESELE DE FETE VOR PRIMI O REDUCERE SPECIALA DE 15 % PENTRU ACEASTA SEARA!

RSVP : 0740281021 / 0754372672 / 0749957559

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: