Blue Air continua dezvoltarea la IASI – zboruri catre ROMA, PARIS si LONDRA

rute_noi_RO_logo

Dupa lansarea cursei interne Bucuresti – Iasi, Blue Air anunta introducerea a 3 noi rute externe cu plecare din Iasi, respectiv Roma, Paris si Londra.

Astfel, incepand din toamna, de la Iasi se va putea calatori direct la Paris, o destinatie asteptata si solicitata de ieseni de foarte mult timp. Compania aeriana Blue Air isi stabileste baza aeriana la Iasi, detalii cu privire la orarul zborurilor si punerea in vanzare a biletelor pentru rutele externe urmand a fi comunicate in cel mai scurt timp.

Biletele de avion sunt acum disponibile la cele mai mici tarife, incepand de la 32.90 euro*/ segment  (*taxe incluse, locuri limitate), online pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la cele peste 3 000 de agentii partenere.

untitled

Blue Air a fost infiintata cu scopul de a face transportul aerian accesibil tuturor romanilor si sa aduca Europa mai aproape de principalele orase din Romania, misiune pe care o avem si astazi la mai mult de 10 ani de la infiintare. Aeroportul International Iasi reprezinta a cincea baza operationala a Blue Air, iar lansarea acestor 3 noi rute demonstreaza increderea pe care o avem in potentialul de dezvoltare a acestei regiuni. Londra si Paris se vor bucura de 2 frecvente pe saptamana, iar Roma se va opera cu 3 frecvente, din 25 octombrie 2015“, a declarat dl Gheorghe RACARU, Director General Blue Air.

Oriunde in lume, pe orice aeroport, venirea unei companii aeriene noi reprezinta un reper de evolutie‎ pentru ca, in cele din urma, consumatorii de transport aerian migreaza spre acele aeroporturi unde ofertele sunt multiple. Insa privim ca reusita primordiala conectarea directa a Iasului de o noua destinatie, Paris. Aceasta a fost poate cea mai asteptata destinatie, de catre toate mediile socio economice. Lucrurile capata o alta turnura prin intoducerea acestei noi destinatii premium, Aeroportul Iasi dovedindu-si inca o data importanta atat in raport cu alte aeroporturi regionale cat si pentru comunitatea noastra” a declarat Domnul Marius BODEA, Presedinte al Consiliului de Administratie al Aeroportului International IASI.

Rute Blue Air:

  • din Bucuresti: Barcelona, Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Florenta, Iasi, Koln, Larnaca, Liverpool, Londra, Madrid, Malaga, Milano (Bergamo), Milano (Linate), Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stuttgart, Torino, Valencia
  • din Bacau: Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Liverpool, Londra, Milano(Bergamo), Paris, Roma, Torino
  • din Sibiu: Stuttgart
  • din Constanta: Milano (Bergamo)
  • din Iasi: Londra, Paris, Roma
  • din Larnaca: Atena, Salonic
  • din Torino (Caselle): Bari, Catania, Ibiza

Baze operationale Blue Air: Romania: Bucuresti, Bacau, Iasi Externe: Larnaca, Torino (Caselle)

INFO

S.C. Blue Air – Airline Management Solutions S.R.L.

Soseaua Bucuresti – Ploiesti Nr 42-44 Complex Baneasa Business & Technology Park,
Cladirea A, Aripa A1, Etaj 3,Etaj 4, Sector 1, Bucuresti

Telefon: 0040-21–208.86.55

Fax: 0040-21–208.86.16

www.blueairweb.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Lansare de carte la Muzeul Unirii: “Ochiul cuvântului. Minipoeme în stil haiku”, de Georgeta Tudora

Ateliere de gatit creativ cu Masterchef Elena Padurariu

„Bancherul diavolului. Cum am distrus secretul bancar elvețian” se lanseaza la Iasi

Charity Quiz Night @Times

Scrie un comentariu: