Blue Air continua dezvoltarea la IASI – zboruri catre ROMA, PARIS si LONDRA

rute_noi_RO_logo

Dupa lansarea cursei interne Bucuresti – Iasi, Blue Air anunta introducerea a 3 noi rute externe cu plecare din Iasi, respectiv Roma, Paris si Londra.

Astfel, incepand din toamna, de la Iasi se va putea calatori direct la Paris, o destinatie asteptata si solicitata de ieseni de foarte mult timp. Compania aeriana Blue Air isi stabileste baza aeriana la Iasi, detalii cu privire la orarul zborurilor si punerea in vanzare a biletelor pentru rutele externe urmand a fi comunicate in cel mai scurt timp.

Biletele de avion sunt acum disponibile la cele mai mici tarife, incepand de la 32.90 euro*/ segment  (*taxe incluse, locuri limitate), online pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la cele peste 3 000 de agentii partenere.

untitled

Blue Air a fost infiintata cu scopul de a face transportul aerian accesibil tuturor romanilor si sa aduca Europa mai aproape de principalele orase din Romania, misiune pe care o avem si astazi la mai mult de 10 ani de la infiintare. Aeroportul International Iasi reprezinta a cincea baza operationala a Blue Air, iar lansarea acestor 3 noi rute demonstreaza increderea pe care o avem in potentialul de dezvoltare a acestei regiuni. Londra si Paris se vor bucura de 2 frecvente pe saptamana, iar Roma se va opera cu 3 frecvente, din 25 octombrie 2015“, a declarat dl Gheorghe RACARU, Director General Blue Air.

Oriunde in lume, pe orice aeroport, venirea unei companii aeriene noi reprezinta un reper de evolutie‎ pentru ca, in cele din urma, consumatorii de transport aerian migreaza spre acele aeroporturi unde ofertele sunt multiple. Insa privim ca reusita primordiala conectarea directa a Iasului de o noua destinatie, Paris. Aceasta a fost poate cea mai asteptata destinatie, de catre toate mediile socio economice. Lucrurile capata o alta turnura prin intoducerea acestei noi destinatii premium, Aeroportul Iasi dovedindu-si inca o data importanta atat in raport cu alte aeroporturi regionale cat si pentru comunitatea noastra” a declarat Domnul Marius BODEA, Presedinte al Consiliului de Administratie al Aeroportului International IASI.

Rute Blue Air:

  • din Bucuresti: Barcelona, Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Florenta, Iasi, Koln, Larnaca, Liverpool, Londra, Madrid, Malaga, Milano (Bergamo), Milano (Linate), Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stuttgart, Torino, Valencia
  • din Bacau: Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Liverpool, Londra, Milano(Bergamo), Paris, Roma, Torino
  • din Sibiu: Stuttgart
  • din Constanta: Milano (Bergamo)
  • din Iasi: Londra, Paris, Roma
  • din Larnaca: Atena, Salonic
  • din Torino (Caselle): Bari, Catania, Ibiza

Baze operationale Blue Air: Romania: Bucuresti, Bacau, Iasi Externe: Larnaca, Torino (Caselle)

INFO

S.C. Blue Air – Airline Management Solutions S.R.L.

Soseaua Bucuresti – Ploiesti Nr 42-44 Complex Baneasa Business & Technology Park,
Cladirea A, Aripa A1, Etaj 3,Etaj 4, Sector 1, Bucuresti

Telefon: 0040-21–208.86.55

Fax: 0040-21–208.86.16

www.blueairweb.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: