blt.ro: Black Friday la concerte, 22-24 noiembrie

blt.ro - Black Friday la concerte

Cum a mai ramas foarte putin timp pana la weekendul cu cele mai multe reduceri din an, iata ca si BLT.ro isi anunta participarea la mult asteptata campanie! In weekendul 22-24 noiembrie 2013 toti cei care vor comanda bilete la concerte/spectacole/piese de teatru de pe www.BLT.ro vor beneficia de preturi reduse cu pana la 75%! Ba chiar mai mult, toti cei care comanda bilete in aceasta perioada, vor avea sansa sa castige premii ce constau in bilete la concerte, spectacole, piese de teatru si intalniri cu membrii trupei Scorpions sau cu celebrul tenor Jose Carreras!

Pentru ca BLT.ro doreste intotdeauna sa-si rasplateasca clientii, de Black Friday, in afara de reducerea de pana la 75% la toate biletele evenimentelor prezente pe site, le va oferi clientilor si o multime de premii! Acestea vor fi acordate prin tragere la sorti din trei in trei ore! Astfel, oricine comanda in perioada 22-24 noiembrie 2013 un bilet de pe www.BLT.ro, intra automat in tragerea la sorti pentru castigarea unuia din premiile puse in joc. Cei ce comanda online pot castiga bilete la concerte, spectacole, piese de teatru si Meet&Greet-uri cu artistii ce vor concerta in aceasta iarna in Romania! Pentru toate comenzile, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea facandu-se la domiciliu, prin curier!

Ce premii poti castiga de Black Friday?

Bilete la concertele Scorpions, Jose Carreras, Demis Roussos, Rockstadt, Dulce Pontes, Lord Of The Dance, Live Da Buni, Madrigal, Divna, Gala OVO, la piesele de teatru Ma Mut La Mama, Straini In Noapte, Radu Beligan, tricouri si CD-uri semnate de trupa Led Apple, Meet&Greet-uri cu Scorpions si Jose Carreras! Lista completa de premii si orele de extragere vor fi afisate pe www.BLT.RO.

BLT.ro este unul dintre cele mai importante site-uri care vand bilete la teatru, concerte si spectacole, reusind de-a lungul celor aproape 7 ani de existenta mai multe premiere: livrarea biletelor in maxim 18 ore de la lansarea comenzii, dezvoltarea unui call center deschis nonstop, posibilitatea de a achizitiona bilete prin cardul de credit cu plata in 12 rate, ghid video implementat pe site care arata pas cu pas cum se poate achizitiona un bilet…

INFO

www.blt.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: