„Bloom Your Life Iași” la Palatul Culturii, pentru pasionatii de flori

bloom-your-life

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași va fi gazda atelierului de design floral „Bloom Your Life Iași”, un eveniment organizat de Floristiq Art International, în colaborare cu Decro Floristică, în perioada 26 -27 noiembrie 2016, în Sala Voievozilor – Palatul Culturii.

„Bloom Your Life Iasi” este un program destinat atât profesioniștilor din universul floristicii, fie ei aflați la început de drum, fie consacrați, cât și persoanelor care vor să se inițieze în arta designului floral. Participanții vor realiza o instalație florală inedită și vor descoperi împreună cu organizatorii secretele unui domeniu mai puțin cunoscut, care însă ne face viața mai frumoasă, în momentele ei cele mai importante dar și în cotidian.

Propunem astfel publicului un eveniment de design floral la standarde internaționale, ce se va desfășura pe parcursul a două zile pline de magie și culoare, în care designerii floriști vor împărtăși tehnici de design floral, secrete din domeniu dar și multe surprize!

Andreea Stor este profesor internațional de floristică și designer floral, cu peste 10 ani de experiență, și fondatoarea Floristiq Art International, cea mai performantă școală de design floral din România și una dintre cele mai bune din lume. Andreea a revoluționat design-ul floral românesc și a fost prima reprezentată a României pe scenele internaționale de profil. Este, de asemenea, președinta primei Asociații Naționale a Floriștilor din țară și a pus bazele celui mai complex program de dezvoltare a floriștilor din România, Floristiq Art.

Raluca Olaru este designer florist și manager al Decro Floristică, a învățat că florile sunt un fel de a fi, iar floristica – o lume minunată cu un stil de viață diferit. În cei 8 ani de activitate, a pus în scenă peste 200 de evenimente. Este licențiată în Design, la Universitatea de Artă „George Enescu” Iași și a urmat cursuri de master în Horticultură, la Universitatea de Agronomie și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” Iași.

PROGRAM

Sâmbătă, 26 noiembrie 2016

  • 16:00-19:00 Demonstrație de design floral
  • 19:00-20:00 Networking

Duminică, 27 noiembrie 2016

  • 11:00-19:00 – Workshop de design floral

INSCRIERE

Pentru inscriere CLICK AICI. Contact pentru cei care vor să se înscrie:  Raluca Olaru , designer florist – raluca@decro.ro; 0749 077 779.

INFO

floristiqart.com

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: