”Blogging – unelte pentru performanţă” – workshop cu Ştefan Alexandrescu

Artis Consulting & Training prezintă in Iaşi la  Cafeneaua Acaju, luni 15 decembrie 2014, orele 18-21.30 workshopul ”Blogging – unelte pentru performanță”, cu Ştefan Alexandrescu – specialist în redactare de articole pe internet.

blogging

Te-ai apucat să scrii dar nu prea te citesc vizitatorii? Vrei să te exprimi online dar nu ştii cum? Compania sau clientul pe care lucrezi vrea să înveţe să vorbească web 2.0? Ai de transmis un mesaj sau de promovat nişte servicii sau produse? Vrei să îţi antrenezi talentul de jurnalist pe cont propriu? Vrei să ai o prezenţă online care să îţi definească brandul personal? Atunci acesta e workshopul pentru tine!

Află cum să te exprimi în scris către cei pentru care mesajul tău contează! E momentul să pui temelia profesionalismului tău online! Află diferenţele care fac diferenţa de la cineva cu experienţă!

Deşi „blog” vine de la „jurnal electronic”, realitatea este alta. Blogurile de calitate oferă informaţii relevante cititorilor, care îi ajută să ia decizii. În afaceri, în negocieri, în achiziţionarea unor produse şi servicii şi, ceea ce mulţi aspiră, pot aduce bani şi prestigiu. Pentru a ajunge însă la acest nivel, este important să conştientizăm că doar pentru că avem o trusă de unelte, nu înseamnă că ştim şi ce să facem cu ea.

Cu experienţă în redactare, editare, publicare, jurnalism online şi consultanţă, bloggerul Ştefan Alexandrescu a hotărât să înceapă a-şi împărtăşi cunoştinţele. Într-un stil concis şi aplicativ, participanţii la acest workshop vor reuşi să înţeleagă cum funcţionează o platformă de blogging şi ce pot face cu ea, precum şi o sumedenie de ponturi şi scurtături spre succes pe care nu le afli decât în timp. Acum la pachet… pentru tine.

Bloggingul este eminemente un instrument pentru brandingul personal, o arie de preocupare intensă a lui trainerului, care are experienţă de consultanţă în această arie din 2005 şi care a publicat peste 50 de articole pe marginea brandingului personal, accesibile aici:

Workshop facilitator: Ştefan Alexandrescu –  câştigătorul Campionatului Naţional de Blogging 2012 în România; nominalizat la Webstock 2014 la secţiunea Publishing (pentru cel mai bun conţinut); autor a peste 1000 de post-uri pe zeci de publicatii; citit de mii de vizitatori; consultant în PR online; master în comunicare managerială şi resurse umane; licenţiat în comunicare şi relaţii publice; membru al comunităţii internaţionale Open Coffee în Bucureşti între 2008-2009.

Ce veti lucra la workshop:

  • cum să te nişezi cu ajutorul categoriilor şi tagurilor;
  • cum să scrii titluri care să atragă atenţia tuturor;
  • cum să fii un veritabil jurnalist online;
  • cum să îţi promovezi articolele;
  • cum să găseşti informaţie de calitate;
  • cum să lucrezi cu platforma wordpress;
  • cum să integrezi surse străine, fotografii şi video în post-urile tale pe care sa le gasesti gratis si legal;
  • cum să editezi şi să moderezi comentariile.

Workshopul durează aprox. 3 h  cu două pauze. Este recomandat ca participanţii trebuie să vină cu laptopul pentru aplicaţii.

INSCRIERE

40 lei/persoană (inclusiv 10 lei consumaţie). Workshopul se ţine pentru minim 5 participanţi. Detalii si inscrieri: Ştefan Alexandrescu: stefan.alexandrescu [at] yahoo [punct] com, Tel. 0754 534 929

INFO

BLOG: discerne.wordpress.com

Facebook: www.facebook.com/artis.consulting.training

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: