BLACKPINK, trupa de fete care a spart toate recordurile online, vine la Cinema City

BLACKPINK, cea mai cunoscută trupă K-Pop de fete din lume, sărbătorește cea de-a 5-a aniversare de la debut, prin lansarea BLACKPINK THE MOVIE, ce poate fi văzut doar pe 4 și 8 august, la Cinema City.

Filmul BLACKPINK THE MOVIE, un docu-concert despre grupul de fete îndrăgit la nivel mondial este, de asemenea, un cadou special pentru BLINK – cum este cunoscut fan-clubul BLACKPINK – pentru a-și reaminti de momentele frumoase.

Trupa BLACKPINK a doborât numeroase recorduri online de-a lungul carierei. Videoclipurile „Kill This Love” (2019) și „How You Like That” (2020), au spart toate topurile, devenind pe rând, cel mai urmărit videoclip în 24 de ore de la lansare, intrând în Cartea Recordurilor.

BLACKPINK este, de asemenea, prima trupă cu patru videoclipuri ce au strâns fiecare câte 1 miliard de vizualizări pe YouTube, iar în prezent este cea mai urmărită trupă de fete de pe Spotify și cu cei mai mulți abonați pe Youtube.

Proiecțiile speciale BLACKPINK au loc pe 4 și 8 august atât în format 4DX în 5 orașe – București (Mega Mall), Brăila (Brăila Mall), Cluj (Iulius Mall), Constanța (City Park), Timișoara (Shopping City), iar în format 2D în 23 de cinematografe Cinema City din 20 de orașe.

Biletele se pot rezerva/cumpăra online accesând: www.cinemacity.ro/films/blackpinkfilmul

INFO

www.cinemacity.ro

PE ACEEASI TEMA:

Cinema City redeschide cinematografele pe 27 mai!

Program Cinema City: 24-30 septembrie 2021

Bucuria filmelor revine la Iulius Mall Iași

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Hikikomori | FITPTI 2021

Chiritza în carantină | FITPTI 2021

Întâlnire cu roboțelul Pepper | FITPTI 2021

Cuplul baroc | FITPTI 2021

Scrie un comentariu: