Blackbird, de David Harrover / Perform Iasi

Marti, 22 iunie 2014, de la ora 22.00, la Teatru Fix sunteti invitati la spectacolul de teatru ”Blackbird” de David Harrowera. Piesa fost montată în premieră pe tară la UnTeatru din Bucuresti. Regia: Andrei şi Andreea Grosu. Cu: Constantin Cojocaru, Florina Gleznea. Regia: Andrei şi Andreea Grosu. Scenografia: Vladimir Turturică. Premiera a avut loc sâmbătă, 23 noiembrie 2013.

“”Un spectacol ce dezvăluie, fără a etala însă, o poveste ce trimite inevitabil la Lolita lui Vladimir Nabokov, un spectacol cu două personaje si o stafie, cum spunea dramaturgul scotian despre propria piesă: un bărbat, o femeie si fantoma trecutului, de care fiecare se luptă să scape, sau fantoma iubirii. Ca orice fantomă, dispare, ea există si nu există în acelasi timp, îti scapă printre degete, nu are consistentă, si totusi este atât de apăsătoare. Ca orice fantomă, are contururi vagi, incerte, schimbătoare, asa că lupta e cu atât mai grea.

Se pare că regizorii Andrei si Andreea Grosu au intrat curajosi în laborator, si-au suflecat mânecile si s-au apucat de o disectie complicată: disectia unei iubiri deghizate în agresiune, disectia unei fantome care bântuie două vieti.” – Dana Ionescu, Disectia unei fantome la UnTeatru, Yorick.ro, 11 decembrie 2013.

Nerecomandat spectatorilor sub 16 ani!


INFO

Perform Iasi

www.performiasi.ro

www.fieiasi.eu

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

AUR pentru Mălina Constantinescu, eleva Colegiului Naţional la Olimpiada Balcanică de Fizică

IAȘI Guitar Academy 23 – 24 iulie 2019

Program Cinema Ateneu: 22 – 28 iulie 2019

Horror-ul, supranaturalul și romantismul sunt La graniță

Scrie un comentariu: