Black Weekend la Evolio

Întâmpinăm weekend-ul prelungit cu o ofertă de nerefuzat: până la 40% reducere pentru cele mai dorite produse Evolio. Evolio X6 va avea un preț irezistibil. În intervalul 15 – 17 august la Evolio este Black Weekend iar cei interesați beneficiază de reduceri de până la 500 de lei per produs la cele mai performate gadget-uri din categoriile tablete si smartphone.

Tableta X8 are o reducere de preț semnificativă, atât în varianta simplă, cât și în variantă Fusion (foto)

Astfel, primul smartphone octa core lansat pe piața românească, Evolio X6, va fi vedeta acestei campanii fiind diponibil la un preț excepțional, de numai 999,90 lei cel mai mic de până acum. Evolio X6 este echipat cu un procesor cu 8 nuclee capabile să lucreze simultan la o frecvență de 1,7 GHz și o memorie RAM de 2 GB, ce garantează funcționarea fără întreruperi a numeroase aplicații multimedia, are o baterie de mare capacitate ce-i asigură o autonomie de invidiat, iar camerele foto sunt de 8 și 13 Mpx.

De o reducere de preț substanțială beneficiază și tableta Quattro HD, disponibilă de Black Weekend la numai 249,90 lei, cu 38% mai puțin decât prețul de listă. Quattro HD este o tabletă concepută pentru navigare pe internet si jocuri video. Tableta Quad-Core Quattro HD  este echipată cu procesorul grafic cu 8 nuclee (Octa-Core) PowerVR SGX544MP2, care conferă o extraordinară capacitate de procesare grafică la un consum de energie scăzut. Acesta, împreună cu procesorul Quad-Core, la frecvența 1,2 GHz, asigură o rulare fluentă a jocurilor video cu grafică complexă.

Tableta X8 are, de asemenea, o reducere de preț semnificativă, atât în varianta simplă, cât și în variantă Fusion, de până la 34%, care se traduce într-un avantaj pentru client de până la 250 lei.  Cei interesați vor putea beneficia de funcționalitățile 2 în 1, divertisment și aplicații business, la prețuri începând de la 449,90 lei.

Cele mai noi tablete Evolio, cele din gama 3G, intră de asemenea in campania Black Weekend cu prețuri începând de la 379,90 lei. Mondo 3G și Quattro 3G oferă o echipare de top, conectivitate 3G HSDPA + și modulul GPS, care va ușura călătoriile utilizatorului și îi va permite diminuarea costurilor legate de abonamentul de date.

Campania Black Weekend este valabilă în magazinele Evolio din București, Iași, Cluj și Timișoara și online, pe www.evolioshop.com, în limita stocului disponibil. Oferta completă din cadrul promoției este disponibilă la www.evolioshop.com/ro. Magazinul Evolio din Iasi este situat la parterul Iulius Mall.

INFO

Evolio

www.evolioshop.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: