Black Sea Food Festival la Palas Mall

Pentru cei care vor să își reamintească de vacanța pe malul mării în plină iarnă, ansamblul Palas are o propunere gustoasă. Timp de patru zile, marea se mută la Iași, prin intermediul Black Sea Food Festival. Invitatul special este Chef Cătălin Scărlătescu.

Ieșenii pasionați de preparatele cu specific pescăresc, dar și cei care vor să experimenteze noi delicii din fructe de mare, primesc invitația de a se delecta cu aromele Black Sea Food Festival. Evenimentul se desfășoară până duminică inclusiv, 17 decembrie 2017, în parcul Palas. Într-un cort special amenajat și încălzit, amplasat în proximitatea caruselului venețian, vizitatorii sunt așteptați să descopere cât de savuroasă este mâncarea de inspirație marină.

Black Sea Food Festival aduce mai aproape de publicul ieșean o varietate de propuneri gastronomice care să le reamintescă de valuri, soare și nisipul cald. Scoici în sos de vin, scoici cu legume, paste cu midii, rapane în legume, hamsii, zargan sau lufar sunt doar o parte dintre bunătățile care îi vor răsfăța pe pofticioși. Realizate după rețete tradiționale de la malul mării, produsele îi vor îmbia pe cei care își doresc o masă delicioasă. Invitatul special al evenimentului este Chef Cătălin Scărlătescu, care a pregătit surprize culinare cu și fără fructe de mare, pe tot parcursul zilei de vineri, 15 decembrie 2017.

Intrarea la Black Sea Food Festival este liberă, așa că ieșenii sunt așteptați în acest week-end la Palas, să se bucure de gustul mării, în luna decembrie..

Invitatul special al evenimentului este Chef Cătălin Scărlătescu, pe care îl vei putea găsi la festival pe întreg parcursul zilei de vineri, 15.12.2017. Esti așteptat pentru a-l cunoaște, și pentru a gusta burgerii și produsele semnate Chef Cătălin Scărlătescu.

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Web: www.palasmall.ro

FB: facebook.com/palasiasi

PE ACEEASI TEMA:

„La Sibieni” a adus bunătățile din Mărginimea Sibiului în Palas

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Flavours Of Romania | Skin Resto-Bar

Cafea și praf de stele | Prăjitorul din Oz

Miss Universe România va purta la proba costum o rochie inspirată de portul Reginei Maria a României

Începe Sinestezia. 5 zile dedicate artelor la Iași

Scrie un comentariu: