Black Friday X-MAS edition te așteaptă la Palas

 

Anul acesta, de Black Friday, Palas ți-a pregătit o surpriză. Trei săptămâni consecutive ai reduceri în magazinele tale preferate, timp suficient să descoperi toată gama de oferte și să cumperi cadouri de Crăciun celor dragi. Consultă catalogul online și pregătește-te din timp pentru sărbătorile de iarnă!

Te-ai hotărât ce vrei să cumperi în acest an de Black Friday? Grăbeşte-te, pentru că Palas a dat startul reducerilor începând de vineri, 13 noiembrie 2020. Şi pentru ca nimeni să nu piardă promoţiile din acest an, campania de Black Friday X-MAS edition se va întinde până pe 29 noiembrie 2020. Astfel, vei avea timp suficient să achiziționezi cadouri de Crăciun, articole de îmbrăcăminte în trend, încălțăminte, produse de îngrijire, accesorii, cărți sau electronice la preţuri reduse cu până la 80%!

Piese vestimentare cu până la 50% mai ieftine vei găsi la U.S. Polo Assn., Lee Cooper, D’S Damat și Poema. Cu discount-uri te întâmpină însă și Liu Jo, Tommy Hilfiger, Mango, C&A, Collins, Guess, LC Waikiki, Levi’s, Lavande, Montiago, Jolidon, dar și alte branduri. Dacă ești o fire sportivă, care iubește mișcarea, trage o fugă până la Intersport și profită de reducerile de până la 50%. Oferte vei găsi și la Hervis Sports, dar și în celelalte magazine de profil! Totodată, jucării și articole pentru copii cu până la 70% mai avantajoase vor fi la Noriel, dar discount-uri vor avea și Chicco și Coccodrillo.

Și cum o ținută reușită pornește de la încălțăminte, poți să-ți alegi perechea de papuci potrivită la Il Passo, unde vor fi promoții de până la 70% sau la Office Shoes, care a pregătit reduceri de până la 60%. Prețuri mai mici afișează și Tezyo, Humanic, Ecco și Benvenuti, dar trebuie să vezi ce surprize ți-au pregătit și restul brandurilor!

Tot acum este momentul să-ți achiziționeazi bijuteriile și accesoriile mult visate, dar și să cumperi cadouri celor dragi, pentru că vor fi discount-uri la Teilor, Swarovski, Sokolov, Sabrini, Pandora, Sevda și Meli Melo. De asemenea, cu până la 80% vor fi reduse produsele din Optiplaza, iar Opticris pregătește oferte imbatabile!

Black Friday X-MAS edition ajunge și în magazinele de beauty! Astfel, indiferent unde vei petrece sărbătorile de iarnă, asigură-te că ai cosmeticele și parfumurile preferate, mai ales că Sephora va avea reduceri de până la 30%, în timp ce My Gheisha și Kiehl’s te așteaptă cu promoții de până la 20%. Valul ofertelor a cuprins și BeautyMed Clinic, așa că poți beneficia de promoții pentru tratamente de înfrumusețare.

Pentru că petreci mai mult timp acasă crează-ți mediul relaxant cu oferte de la Bobo Shop, iar dacă ai mai mult timp pentru lectură îți poți completa colecția de cărți dacă faci o vizită la Cărturești. Totodată, dacă îți este dor de călătorii, vino la Valigeria, unde prețurile la genți vor scădea cu până la 70%! Cu promoții tentante te întâmpină și Altex, Vodafone și Travis Turism.

După o sesiune de shopping, cu siguranță ai nevoie de o pauză de masă. Alege-ți preparatele preferate de la restaurantele și cafenelele din Palas, ia-le la pachet și savurează-le acasă sau pe una dintre terasele exterioare!

Consultă catalogul online și vino în Palas să alegi ofertele și cadourile de Crăciun care ți se potrivesc, atât ție, cât și celor dragi!

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Webwww.palasmall.ro

FBfacebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: