Black Friday la Vodafone, intre 28 noiembrie si 1 decembrie

Promotional, intre 28 noiembrie si 1 decembrie, clientii Vodafone pot achizitiona smartphone-uri de top la preturi ce pornesc de la 0 Euro In plus, clientii ce activeaza sau reinnoiesc un abonament Easy, Smart sau RED primesc bonus 1 GB trafic de date, valabil o luna Exclusiv online, fiecare reinnoire de contractfacuta vineri, 29 noiembrie, aduce de doua ori mai multe puncte de loialitate.

De joi, 28 noiembrie, pana duminica, 1 decembrie, “Black Friday” vine la Vodafone cu smartphone-uri la preturi speciale, de la doar 0 Euro, si bonusuri atractive, in toata reteaua magazinelor, precum si online, la vodafone.ro/shop.

Promotional, in aceasta perioada, clientii Vodafone pot achizitiona numeroase smartphone-urila preturi de doar 0 Euro, precum Nokia Lumia 520,cu abonamentul Smart 15 si extraoptiunea de 200 MB trafic, Sony Xperia Lcu Smart 19 si extraoptiunea de 300 MB trafic sau Samsung Galaxy S III, cu RED 45. Mai mult, toate telefoanele din portofoliul Vodafone vor avea reduceri speciale de pret, in functie de abonamentul ales de utilizatori.

Si clientii serviciilor de business vor beneficia de oferte speciale, in functie de tipul de abonament ales, in aceeasi perioada. In plus, clientii ce activeaza sau reinnoiesc de Black Friday un abonament Easy, Smart sau RED, primesc bonus 1 GB trafic de date, valabil o luna, pentru o si mai buna experienta de navigare online.

De asemenea, exclusiv online, vineri, 29 noiembrie, orice reinnoire facuta prin intermediul www.vodafone.ro/shop aduce utilizatorilor de doua ori mai multe puncte de loialitate decat intr-o perioada obisnuita a anului.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 411 milioane de clienti la 30 septembrie 2013. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume.

INFO

www.vodafone.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: