Black Friday la Domo. Nu doar o zi de vineri pe an – 7 zile de vineri pe săptămână!

Black Friday Domo

Domo anuntă extinderea campaniei de Black Friday pe durata unei întregi săptămâni. Astfel, cele 97 de magazine din reteaua Domo vor oferi reduceri în perioada 22-28 noiembrie.

Anul acesta am vrut să pregătim cel mai spectaculos Black Friday de până acum şi să oferim clientilor noştri posibilitatea de a beneficia de reduceri un timp mai îndelungat. De aceea, am extins perioada campaniei până pe 28 noiembrie, am pregătit stocuri cât pentru un trimestru de vânzări şi am îmbunătătit experienta de cumpărare prin creşterea numărului de personal cu 50%, scăderea la jumătate a timpului petrecut la case, dar şi cu suprize dulci în majoritatea magazinelor din retea, în parteneriat cu Milka”, a declarat Ligia Roşu.

În completarea ofertei de produse, Domo a realizat un parteneriat cu Milka pentru a oferi clientilor o experientă de cumpărare cât mai plăcută. Clientii Domo care vor vizita magazinele Domo din Bucureşti dar şi din tară vor primi, pe lângă asistenta din partea echipei de vânzări şi o experientă delicioasă din partea Milka Crispello.

Pregătirile pentru cel mai mare Black Friday din istoria Domo se traduc într-o crestere masivă a stocului de marfă dedicat evenimentului, până la la nivelul aferent unui întreg trimestru si amplificarea tranzitului de marfa care, în ultimele 2 zile, a atins un volum total de 10.000 mc, volum echivalent cu media lunară din primul semestru din 2013.

Startul pentru Black Friday se dă în magazinele Domo din centrele comerciale la ora 06:00. Toti cei care au participat la survey-ul Domo, precum şi toti cei care se abonează sau sunt deja abonati la newsletterul Domo vor primi oferta cu 2 ore înainte.

Programul special de Black Friday al tuturor magazinelor Domo va fi afişat astăzi pe site-ul domo.ro.

INFO

www.domo.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: