BLACK FRIDAY la Carrefour cu reduceri de pana la 50% la produse electronice, electrocasnice, IT

Black_Friday-la-Carrefour

Carrefour Romania da startul campaniei BLACK FRIDAY,  pregatind pentru clientii sai reduceri de pana la 50% la sute de produse. Pana pe 1 decembrie, acestia pot achiziționa televizoare LED începând cu 399 lei, aspiratoare de la 99 lei,  electronice, electrocasnice sau produse IT la cele mai mici preturi.

Este al patrulea an la rand cand ne bucuram clientii cu aceasta sarbatoare a preturilor mici. Preocuparea noastra continua este de a le oferi clientilor nostri o experienta speciala de cumparaturi si de a gasi la noi produsele preferate la cele mai avantajoase preturi. Astfel, ofertele pe care le-am pregatit pentru ei de Black Friday vizeaza o gama larga de produse electronice, electrocasnice, IT si telecom, cu reduceri incredibile. In hipermarketurile Carrefour, clientii gasesc totul sub acelasi acoperis.” a declarat Andreea Mihai – Director Marketing Carrefour Romania

Descoperă BLACK FRIDAY la Carrefour cu:

  • reduceri la sute de produse electronice si electrocasnice
  • un stoc mare de produse aflate in promotie
  • promotii reale cu produse la preturi cu adevarat reduse
  • credite speciale cu 20 de rate fara dobanda. Detalii suplimentare sunt oferite la punctele BRD din hipermarketurile Carrefour.

Pentru a fi sigur ca nu pierzi nicio promotie, vizitează site-ul www.carrefour.ro sau înscrie-te la newsletter-ul Carrefour – newsletter.html.

Sarbatoreste impreuna cu Carrefour BLACK FRIDAY cu cele mai bune preturi la sute de produse.

În România, Grupul Carrefour numără 185 de magazine dintre care 28 hipermarketuri “Carrefour”, 103 supermarketuri “Market”, 43 magazine de proximitate “Express”, 10 magazine de proximitate “Contact” și un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro.

INFO

Carrefour

www.carrefour.ro

PE ACEEASI TEMA:

Promotii la colectiile de vara: reduceri de pana la 70% la Palas Mall

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: