Black Friday la Altex

altex-black-friday

ALTEX, cel mai mare retailer electro – IT din România, începe pregătirile pentru Black Friday, eveniment care va avea loc timp de trei zile, în perioada 21 – 23 noiembrie. Începând de vineri, 7 noiembrie, primele produse la preţuri de Black Friday sunt disponibile în magazinele ALTEX şi pe www.altex.ro, oferta urmând să fie actualizată în fiecare zi.

Datorită acestei iniţiative clienţii vor evita aglomeraţia specifică perioadei de Black Friday dar, mai ales, se vor bucura mai devreme de produsul dorit. Până la urmă nu este vorba doar de preţul cel mai mic pe care îl pot găsi la noi ci mai degrabă despre ce înseamnă aceste produse pentru ei – o viaţă mai uşoară, mai amuzantă, mai plină de bucurii alături de cei dragi“, a explicat Dan Ostahie, Preşedinte şi CEO ALTEX România.

La fel ca la ediţiile anterioare Black Friday, ALTEX România vine cu reduceri importante, în plus faţă de preţurile cele mai mici din piaţă cu care clienţii sunt deja obişnuiţi. De asemenea, au fost asigurate stocuri suficiente astfel încât aceştia să poată achiziţiona produsele din ofertă în toată această perioadă. Nu în ultimul rând, clienţii au la dispoziţie servicii cu valoare adăugată, care îmbunătăţesc experienţa la achiziţionare.

Altex este unul dintre cei mai mari retaileri electro-IT din România, iar clienții lor vor avea acces la peste 1000 de produse reduse. Dintre acestea fac parte televizoarele, laptopurile, tabletele, telefoanele, electrocasnicele mari și mici, sistemele audio și jocurile.

INFO

www.altex.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: