Black Friday Friends @Palas Mall &Iulius Mall

black-friday-palas

Pregătiți de shopping? Anul acesta, Best Friends Forever se transformă în Black Friday Friends. Palas Mall și Iulius Mall te așteaptă alături de cel mai bun prieten să vă bucurați de sesiuni prelungite de shopping, la promoții de până la 70%, și premii instant, în două zile consecutive.

Vineri, 25 noiembrie 2016, este Black Friday la Palas. Te vei bucura de un program prelungit, în intervalul orar 08.00 – 24.00, și de oferte de până la 70%. În plus, cei care fac cumpărături în valoare de 150 de lei se pot înscrie la tombola specială. Pentru a avea suficientă energie, primii 400 de clienți participanți vor fi răsplătiți cu 200 de cafele și 200 de băuturi energizante, acordate la centrul de premiere din Atrium. Mai mult, între orele 10.00 și 22.00, din oră în oră, prin tragere la sorți, va fi desemnat câștigătorul unei sesiuni de cumpărături în valoare de 400 de lei, în magazinele Palas.

Vizita la Palas te va ajuta să îți completezi garderoba cu ținute în ton cu preferințele tale. Brandurile îndrăgite te așteaptă cu promoții ispititoare, de până la 70%. De pe lista ofertelor de Black Friday nu lipsesc articolele Zara, Stradivarius, Bershka, Pull&Bear, H&M, C&A, Camaïeu, New Yorker, Tom Tailor, US Polo Assn., Colin`s, Guess, LC Waikiki, Jack&Jones, Lee Cooper, D`s Damat, Bigotti, Intersport și multe altele. Te pregătești pentru sezonul rece și îți dorești încălțăminte călduroasă și genți cu un design în trend? Vei găsi la Palas articolul mult visat, cu discounturi de până la 50%. Nu trebuie să ratezi magazinele Tezyo, Il Passo, Benvenuti, Humanic, Why Denis, Musette, CCC și celelalte locații de profil. Black Friday este prilejul perfect pentru a completa colecția de cosmetice cu noi achiziții, pentru care vei găsi oferte speciale. Surprize sunt disponibile și pentru cei care pun accent în garderoba lor pe detalii cu personalitate, de până la 70%, în magazinele de bijuterii și accesorii. Dacă pe lista de cumpărături se regăsesc decorațiuni, articole pentru casă, electronice și electrocasnice, atunci vei găsi la Palas discounturi de nerefuzat, la magazinele de profil.

Asigură-te că cel mai bun prieten are suficientă energie și pentru sâmbătă, 26 noiembrie, atunci când promoțiile ademenitoare vă așteaptă la Iulius Mall. Veți fi răsfățați cu promoții în ton cu stilul vostru energic și modern, în intervalul orar 10.00 – 24.00. Și Iulius Mall îi va răsplăti pe Black Friday Friends. Primii 300 de clienți care au făcut cumpărături în valoare de 100 de lei și se prezintă la Centrul Info își pot alege unul dintre premiile instant: 150 de invitații duble la film, 100 de vouchere pentru două persoane la food court și 50 de vouchere pentru două cafele.

Dacă ai nevoie de mai multă culoare în garderobă, nu rata ofertele H&M, Koton, Kenvelo, Terranova, Bulgarini, Nichi Cristina Nichita, BSB și ale celorlalte branduri. Promoțiile pentru piesele vestimentare ajung până la 70%. În această sâmbătă, nu va trebui să te mulțumești cu o singură pereche de încălțăminte, pentru că în magazinele de specialitate din Iulius Mall vei găsi discounturi de până la 50%. Il Passo, La Scarpa, La Bacca, Medea, In Tempo, Melania și Fabricat în România te așteptă cu surprize. Dacă împarți cu cel mai bun prieten pasiunea pentru cosmetice, accesorii și bijuterii, atunci vă veți bucura de oferte de până la 50%. Cei care adoptă un stil sportiv vor găsi echipamentul perfect la Sport Visions, la prețuri mai mici cu 20%. În plus, promoții vor fi disponibile și pentru servicii.

Pentru pauzele dintre sesiunile de shopping, restaurantele din food court și cafenelele au pregătit oferte ispititoare, în ambele zile, la Palas și Iulius Mall.

Catalogul complet poate fi consultat pe AICI

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Web: www.palasmall.ro

FB: facebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: