Black Friday este Black November pe Okazii.ro

Anul acesta pe Okazii.ro, utilizatorii beneficiaza de o perioada prelungita de reduceri de preturi si de noi oportunitati pentru incheierea unor tranzactii avantajoase. In timpul campaniei  Black November (care se desfasoara in perioada 3-30 noiembrie 2014) pot fi cumparate cu reduceri de pret de pana la 60 % peste 200.000 de produse din principalele categorii: Fashion& Beauty, Telefoane mobile, Auto-moto, Computere si electronice, Jocuri video si muzica, Universul copiilor, Librarie, Sport, Arta si obiecte de colectie, Casa si gradina.

black-november

Black November Okazii.ro include cele mai bune oferte selectionate in parteneriat cu vanzatori independenti din intreaga tara si cu principalele magazine online din cadrul platformei.

Pe langa reducerile substantiale de pret, pentru noi sunt prioritare siguranta tranzactiilor si diversificarea ofertelor, iar eforturile noastre pentru campania Black November s-au concentrat in aceste directii.” – spune Radu Sitaru, CEO Okazii.ro.

Reducerile de pret din aceasta perioada sunt completate pe Okazii.ro si de alte avantaje. Cumparatorii pot achizitiona un numar mare de produse cu livrare gratuita sau cu plata in rate fixe fara dobanda.

Okazii.ro a dezvoltat noi mecanisme pentru cresterea calitatii mediului de tranzactionare. Dintre acestea, amintim in primul rand imbunatatirile aduse serviciului Garantia de Livrare care a devenit un instrument complet de protectie atat pentru cumparatori, cat si pentru vanzatori. Produsele pot fi comandate atat online, cat si telefonic – la numarul 0374.187.888. Pentru a vedea toate ofertele incluse in campania Black November Okazii.ro, accesati acest link.

Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este cel mai mare site de comert online din Romania, conectand milioane de cumparatori şi vanzatori in fiecare zi. Okazii.ro are peste 3 milioane de produse noi şi second-hand, oferite de peste 140.000 de vanzatori şi magazine online.

INFO

okazii.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: