Black and White Motorfest la Suceava

black-and-white-motor-fest

Chopper Academy MC Suceava va invita la Cetatea de Scaun a Sucevei, in perioada 31 iulie – 2 august, la prima editie Black and White Motorfest. Pregatiti-va pentru o intalnire a prieteniei, cu muzica buna si oameni pasionati.

LINE UP: Cargo, Bucovina, Aproape Unplugged, The Iron Cross si Mircea Baniciu & Band.

“Noi, Chopper Academy MC Suceava, mustim de ani buni ideea organizarii unui festival al prieteniei, unde sa se intample lucruri stiute si nestiute, clasice dar si nonconformiste. Astfel ca de la cantari cu trupe de top si pana la activitati interactive specifice, totul va lua forma unei intalniri relaxante si plina cu surprize, intr-o locatie extraordinara. Marcati-va in agenda perioada 31 iulie-2 august si tineti aproape.”

Ideea initiala a organizatorilor a fost ca evenimentul sa aiba loc in interiorul cetatii. Apoi si-au dat seama ca va fi neincapatoare pentru toti motociclistii din toata tara si prietenii care vor veni sa vada, dupa 8 ani de zile, pe baietii de la CARGO intr-un concert incendiar, la implinirea a 30 de ani de cariera. Locatia finala este parcarea de langa cetate si spatiul verde adiacent unde va fi destul loc si pentru parcare, mese, corturi etc.  Celor de la Cargo li se adauga prietenii de la BUCOVINA, MIRCEA BANICIU & BAND, Aproape Unplugged si The Iron Cross care va vor incanta in cele doua seri ale BLACK&WHITE MOTORFEST.

Puteti cumpara tricourile oficiale al evenimentului la pretul de  45 lei iar la achizitionarea lui sunteti automat inscrisi la TOMBOLA FESTIVALULUI unde marele premiu va fi un …. CHOPPER! Tricourile se gasesc in Suceava la 31 Motors Pub sau se livreaza prin curierat rapid. Impreuna cu tricoul primiti un talon in baza caruia participati automat la extragerea de sambata seara. Comenzile pe email la: camcsv@gmail.com!

INFO

Black and White Motorfest 2015

www.facebook.com/ChopperAcademySuceava

Facebook Event

PE ACEEASI TEMA:

SARBATORILE IAŞULUI 2018 Ediţia a XXVII-a

Wicked LIVE @RocknRolla

Concert live Florin Giuglea Trio: “Invitation to the Blues” / Iasi Guitar Festival 2018

”Lara si Craciunul Jucariilor” cu Iuliana Beregoi, la Sala Polivalenta

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Expoziția „Jurnal de călătorie (1830-1930)”, la Muzeul Memorial „Mihail Kogălniceanu”

„Expansiunea unui domeniu: telecomunicațiile în timp de război” – Expoziție interactivă și ateliere educaționale

Aici Radio Moldova, expoziție-instalație la Vila Sonet

Vintage market la CUIB

Scrie un comentariu: