Bits&Bats #7 – concerte si proiectii de film la Piatra Neamt

bits&bats-piatraneamt

Cel de al 7-lea eveniment Bits&Bats, organizat in prima seara de Paste la Piatra Neamt, inseamna film – oferit cu gratuitate publicului, muzica, proiectii video si lucrari de instalatii, adunate toate intr-un nou proiect compact si viguros.

Evenimentul va avea loc in parcarea subterana Galleria Mall, aceeasi locatie neconventionala marca Bits&Bats, de aceasta data impartita in 2 zone: zona proiectiilor de film si zona de concerte. Pentru prima data la un eveniment Bits&Bats, accesul la proiectiile de film va fi gratuit pentru public (in limita locurilor disponibile), in schimb, accesul la zona de concerte se va face pe baza de bilet.

Evenimentul va incepe de la orele 20:00 cu proiectia unui film lung ce urmeaza a fi comunicat, si va continua de la orele 22:00 cu 2 live act-uri: Nopame si Kosta & Man With a Trumpet, plus 2 dj set-uri: Charlie Boy The Rabbit King si Adrian R, toti si toate bine alese.

Nopame este un proiect care s-a nascut in iarna anului 2013 printr-un jam de percutii pe baza de muzica electronica. Pana astazi Nopame a devenit o fuziune intre muzica electronica cu ritmuri live tropicale, cu influente de jazz si funk, cantate in format de mix, suprapusa cu percutii si saxofon live. Simplificat: muzica mecanica organica. Nopame este format din Charlie Boy (dj-ing), impreuna cu Cristian Melak (percutie), Paolo Profeti (saxofon/clape) si Norbert Halmagyi (tobe).
soundcloud.com/nopame * www.facebook.com/nopameband

Charlie Boy The Rabbit King a cunoscut atâtea cluburi, promoteri, muzici, artiști la viața lui de DJ din garda veche din București, încât era normal ca maturizarea lui să fie atât de prolifică. Descoperind diverse moduri în care determină oamenii să abandoneze discuții și drinkuri și să se miște așa cum le dictează undele din monitoarele audio, Charlie apare cu o figură nouă din punct de vedere al esteticii muzicale: un pic de deep house, puțin techno, ceva disco dar în aceeași notă pozitiva care l-a caracterizat de la prima urcare în spatele pupitrului.
soundcloud.com/charlie-boy-official * www.facebook.com/charlieboyrabbitking

Kosta este un dj care e in liga profesionista din 2002, dar a inceput in ’97. Genul de om care are lectiile facute bine. Antrenat in timp, gustul pentru muzica buna transpare din fiecare set pe care il face. E foarte versatil si se plimba usor intre cateva zone muzicale: de la deep si tech pina la jazzy si jackin house, combina permanent. Autodidact, stie sa se muleze pe public, dar impune ritmul, iar selectia e foarte atent facuta. La Bits&Bats va veni alaturi de Man with a Trumpet cu care va avea un performance live.
www.facebook.com/kosta.awd * www.mixcloud.com/tag/awd-house

Adrian R este dj-ul nemtean favorit al Bits&Bats si promovat ca atare, nu doar datorita pasiunii sale pentru muzica funk sau a cochetariei sale din trecut cu pianul ori cu flautul, ci pentru simplul fapt ca este foarte versatil si reuseste sa scoata la dans si publicul cel mai exigent.
www.soundcloud.com/raducanu-adrian * www.facebook.com/AdrianR

Visuals by Visual Playground.

BILETE

Parcarea subterana Galleria Mall este o locatie incalzita. Accesul in locatie se va face incepand cu orele 19:30 prin intrarea principala a Galleria Mall si incepand cu orele 00:00 prin parcarea subterana. Accesul la proiectiile de film este gratuit. Accesul la zona de concerte se face pe baza de bilet. Pretul unui bilet este de 20 lei in avans si de 30 lei la locatie. Biletele in avans pot fi achizitionate incepand cu 2.04 din locatiile partenere: Ceainaria Teaz, Chaplin’s Pub, The Library Bar, Sestri Caffe, Ze Germans si Odaia cu Cafea in Piatra Neamt si din Iasi la Acaju.

Accesul persoanelor in stare avansata de ebrietate in locatie, nu va fi permis. Nu va fi permis accesul cu automobilul in parcarea subterana a Galleria Mall in ziua evenimentului. Este interzis accesul in locatie cu bauturi alcoolice sau non-alcoolice, alimente, substante narcotice si cu orice obiecte ce ar putea fi considerate arme albe: sticle, cutite, obiecte ascutite, umbrele, etc. Orice astfel de obiect depistat la corpul de control de la intrarea in locatie va fi confiscat. Nu este permis accesul cu animale de companie. Persoanele care apar in materialele foto-video realizate in cadrul evenimentului nu pot ridica nici o pretentie organizatorului sau utilizatorului, chiar daca aceste materiale vor fi diseminate in cadrul retelei de comunicare a organizatorului sau a partenerilor. Organizatorii nu sunt responsabili pentru eventualele pierderi de bunuri ale participantilor. Este interzis consumul sau vanzarea de stupefiante sau plante etnobotanice in cadrul evenimentului.

INFO

Bits&Bats

www.facebook.com/bitsandbats

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: