Bilete online la Steaua – Twente, National Arena

FC Steaua Bucuresti a anuntat ca s-au pus in vanzare biletele pentru meciul din UEFA Europa League contra echipei olandeze FC Twente .

Arena Nationala

Incepand din data de 18 ianuarie 2012, suporterii echipei Steaua vor putea rezerva si plati in reteaua de magazine indicate pe site-ul Eventim, sau online, pe site-ul www.eventim.ro, locurile pentru meciul FC Steaua Bucuresti – FC Twente, din data de 16 februarie 2012 ce se va disputa pe stadionul National Arena.

Cum puteti cumpara bilete:

A. Direct in punctele de vinzare.

In punctele de vanzare Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si altele), cumparatorii vor alege locurile, numarul de bilete si vor plati, primind vouchere securizate. Incepand din 30 ianuarie, aceste vouchere vor putea fi schimbate cu biletele de intrare la meci NUMAI in punctele de vanzare din care au fost achizitionate voucherele. Mergeti in magazinul de unde ati cumparat voucherul/voucherele, prezentati aceste vouchere si in schimbul lor veti primi biletele de intrare. Preschimbarea este obligatorie, accesul in stadion nefiind permis pe baza voucherelor.

B. Achizitionarea biletelor online

Cei care achizitioneaza bilete online, in functie de optiunea aleasa in momentul plasarii comenzii, vor primi prin curier sau vor putea ridica direct biletele de intrare de la sediul Eventim din str. Polona nr.15, incepand cu aceeasi data, 30 ianuarie 2012. Pentru optiunea “Cash la sediul Eventim.ro”, biletele trebuie platite la sediul Eventim din strada Polona nr.15 in termen de maxim 72 de ore, ridicarea lor urmand a se efectua ulterior, incepand cu 30 ianuarie.

Prin ambele modalitati de cumparare, atat online, cat si direct in magazine, suporterii isi vor putea alege locurile dorite din planul stadionului.

plan stadion national arena

Planul stadionului National Arena

Preturile biletelor sunt urmatoarele (la aceste preturi se adauga 6% serviciu de ticketing, rezultand pretul final de vanzare catre cumparatori:):

1. LOJE – 1.000 lei/LOC (cu catering inclus)

2. VIP 1 – 300 lei

3. VIP 2 – 200 lei

4. VIP 3 – 100 lei

5. TRIBUNA 1 (inel intermediar) – 80 lei

6. TRIBUNA 1 (inel 2) – 50 lei

7. TRIBUNA 2 (inel 1)

– cat. 1 – 200 lei

– cat. 2 – 150 lei

– cat. 3 – 80 lei

8. TRIBUNA 2

– (inel intermediar) – 80 lei

– (inel 2) – 50 lei

9. PELUZE 1 si 2

– (inel 1 si intermediar) – 30 lei

– (inel 2) – 25 lei

 

Pentru bilete on-line CLICK AICI

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: