Bilete la teatru și o carte, un cadou special de 8 Martie!

Coperta Printul-1

Celor care încă nu au găsit varianta ideală pentru cadoul de 8 Martie sau vor să-l îmbogățească, Teatrul Luceafărul le oferă o posibilă soluție: un bilet la teatru și o carte! Astfel, toți cei care vor cumpăra mâine, marți, 8 Martie, de la casieria Teatrului (program 10-14) cel puțin două bilete la spectacolul PRINȚUL FERICIT după Oscar Wilde (programat în data de 16 martie, ora 18) vor primi gratuit un exemplar din volumul CARTEA PRINȚULUI FERICIT!

Spectacolul propus este unul modern, li se adresează tuturor vârstelor, iar realizatorii săi sunt un dreamteam al teatrului românesc –  regia: Radu-Alexandru Nica, scenografia: Ioana Popescu, coregrafia: Florin Fieroiu, muzica: Vlaicu Golcea.

În distribuție îi puteți revedea pe: Dumitru Georgescu, Alex Iurașcu, Ioana Corban, George Cocoș, Aurelian Diaconu, Ioana Iordache, Beatrice Volbea, Camelia Dilbea.

Spectacolul oferă tinerilor și celor care se simt în continuare astfel indiferent de vârsta înscrisă în actele de identitate, o oră de teatru complet“, scria în cronica sa Christian Tămaș.

Cartea Prințului fericit este un volum bilingv realizat de criticul de teatru Daniela Magiaru, care reunește în cuprins fragmente referitoare la povestea facerii acestui spectacol (însemnări de la repetiții, opinii ale realizatorilor), cronici și un bogat album foto, oferind o perspectivă în culisele teatrului, în munca de creație și procesele ei atât de complexe.

INFO

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Luceafărul” Iaşi

Fondat: 1949, Finanţator: Consiliul Judeţean Iaşi

Adresa: str. Grigore Ureche nr. 5 Iaşi

Telefon: 0232-212662

E-mail: teatrul_luceafarul@yahoo.com

Web: www.luceafarul-theatre.ro‎

FB: www.facebook.com/teatrul.luceafaruliasi

PE ACEEASI TEMA:

”O poveste japoneză : Marume și Yoneyama”, la Teatrul Luceafarul

Spectacolul de teatru: ”D’ale lui Pacala” @Teatrul Luceafarul Iasi

Spectacolul „Ca sarea-n bucate” la Teatrul Luceafarul

O floare, un zambet, un cantec

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Școala de vară pentru pitici, 23 – 27 iulie 2018

Seara cu Antreprenori marca JCI Iaşi, ediţia a V-a

Clubul Cinefililor va invita la film: ”La mala educacion” (2004)

The Glimpse LIVE @Underground Pub

Scrie un comentariu: